Код: 6794333 Клавіатура Logitech POP Emoji Keys Blast Yellow (920-010716)

  • Артикул: 920-010716
  • Тип клавіатури: Портативні
  • Тип під'єднання: Бездротова
  • Інтерфейс: Bluetooth, радіоінтерфейс (USB)

Гарантія: 2 роки

Яскраві фарби для яскравого життя
Прикрасьте свій робочий стіл і додайте більше яскравих емоцій з клавіатурою Logitech POP Keys. Вибирайте поєднання соковитих життєрадісних кольорів на свій смак серед трьох представлених варіантів.

Робота з різними пристроями
Під'єднуйте до Logitech POP Keys до трьох пристроїв, використовуючи бездротову технологію Bluetooth або USB-приймач Logi Bolt, і використовуйте під'єднання, щоб встигати більше. Функція Easy-Switch дозволяє легко перемикатися між під'єднаними пристроями: працюйте на планшеті й одним простим натисканням на кнопку перемикайтеся на введення тексту на смартфоні.

Простий прояв почуттів
Завдяки 8 настроюваним клавішам емодзі ви можете легко виявляти свої емоції і почуття під час розмови з друзями. Щоб точно визначити свою емоцію, використовуйте програмне забезпечення Logitech або вибирайте потрібні значки у спеціальному вікні.

Зручні клавіші
Нехай раритетний дизайн Logitech POP Keys не збиває вас з пантелику, адже це все-таки сучасний пристрій, який готовий підтримувати сучасний ритм життя. 12 нових поєднань із клавішею FN допоможуть вам ефективно використати всі можливості клавіатури та зробити офісну роботу максимально комфортною.

Набір тексту як на друкарській машинці
Logitech POP Keys створювалася спеціально для фанатів механіки, адже введення тексту на цій клавіатурі з механічними кнопками нагадує роботу на друкарській машинці. Легкі пружні відчуття при кожному натисканні забезпечують точний тактильний відгук, звук при натисканні нагадує звук раритетної машинки. Відчуйте себе письменником середини минулого століття та отримайте задоволення від роботи з текстом.

До 3 років без зміни батареї
Завдяки енергоефективним технологіям і зручній кнопці вимикання живлення клавіатура працює без заміни джерела живлення до 36 місяців. Настав час змінити джерело? Дві батарейки стандарту ААА вирішать усі проблеми.

Зручна робота. Порядок на столі
Наявність усіх стандартних кнопок робить зручну клавіатуру інструментом для офісної роботи. Заокруглені кнопки з увігнутою поверхнею повністю повторюють форму пальців для більшого комфорту при наборі тексту. Наведіть на робочому місці ідеальний порядок і відмовтеся від дротів, адже Logitech POP Keys під'єднується за допомогою приймача Logitech або за технологією Bluetooth. 

Призначення

Портативні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Радіоінтерфейс (USB)

Тип клавіш

Механічний

Кількість кнопок

87

Особливості

Без цифрового блоку

Додаткові характеристики

Індикатор рівня заряду

Спеціальні клавіші: 12 функціональних клавіш, включаючи мультимедійні клавіші та клавіші голосового введення тексту, вимкнення звуку мікрофона та захоплення екрана

Розміри, мм

321.2 x 138.47 x 35.4

Вага, г

779

Основний колір

Жовтий