Код: 6823478 Клавіатура Logitech Signature K650, UA, Graphite (920-010945)

  • Артикул: 920-010945
  • Тип клавіатури: Звичайна
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Інтерфейс: Bluetooth, USB

Гарантія: 2 роки

РОБІТЬ БІЛЬШЕ
Полегшіть свої дні та відчуйте необхідний комфорт протягом довгих годин за робочим столом. Signature K650 розроблено з функціями, які забезпечують ваш комфорт і продуктивність. Завдяки оновленим клавішам швидкого доступу, вбудованій підставці для долонь і клавішам із глибокою амортизацією, Signature K650 створений для виконання будь-яких ваших щоденних потреб, забезпечуючи вам години комфорту.

КОМФОРТ НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ
Насолоджуйтеся зручністю кожного натискання клавіші для більшої продуктивності. Signature K650 оснащено вбудованою м’якою підставкою для рук і клавішами з глибокою пом’якшеністю, які дають більше задоволення від друку протягом довгих годин за вашим столом.

ДОСЯГАЙТЕ БІЛЬШОГО З МЕНШИМИ ЗУСИЛЛЯМИ
Робіть більше з повнорозмірним макетом на Signature K650, який дає вам доступ до всіх потрібних комбінацій клавіш і заощаджує час за допомогою таких команд, як знімок екрана, вимкнення й увімкнення мікрофона, а також веб-навігація.

ПРАЦЮЄ НА КІЛЬКОХ ПЛАТФОРМАХ
Незалежно від налаштувань, незалежно від платформи — Signature K650 працює майже з будь-якою ОС — Windows, macOS, Linux, ipadOS, iOS, Android. Він також сертифікований для роботи з Chromebook™.

ПІД'ЄДНУЙТЕ ТЕ, ЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ
Під'єднуйтеся до ваших пристроїв легко завдяки бездротовому з’єднанню через Bluetooth Low Energy або USB-приймач Logi Bolt, що входить у комплект. Отримайте міцне надійне бездротове з’єднання на відстані до 10 метрів, яке дає вам можливість залишатися гнучким у виборі робочого місця, у той же час ваш стіл буде охайним і без дротів.

НАДІЙНО ТА БЕЗ ПРОБЛЕМ
Немає необхідності турбуватися про вашу клавіатуру. Signature K650 працюватиме стільки, скільки вам потрібно, і не потребуватиме нових батарей протягом 36 місяців. Його дизайн також надзвичайно простий у чищенні та захищений від пролиття.

ПРОСТО РАЗОМ КРАЩЕ
Підвищіть продуктивність і гнучкість. Поєднайте свій Signature K650 із мишкою Signature M650 і завантажте програму Logi Options+, щоб знайти прості способи персоналізації клавіатури та миші.

 

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Радіоінтерфейс (USB)

Тип клавіш

Мембранний

Додаткові характеристики

Сумісність із ОС: Mac OS, Microsoft Windows

Розкладка: Українська/Англійська

Основний колір

Чорний