Код: 6836237 Клавіатура Logitech Wireless Touch K400 Plus, US, Black (920-007145)

  • Артикул: 920-007145
  • Тип клавіатури: Звичайна
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Інтерфейс: радіоканал 2.4 ГГц

Гарантія: 2 роки

ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ З ДИВАНА
Бездротова клавіатура Plug and Play із вбудованою сенсорною панеллю для повного керування комп’ютером, під'єднаним до телевізора, з дивана. K400 — це тиха, проста у використанні клавіатура з вбудованою сенсорною панеллю, а також усіма гарячими клавішами, які знають і люблять користувачі Windows® і Android™. У комплекті з елементами керування медіафайлами, які спрощують навігацію телевізором, керованим ПК.

РОЗРОБЛЕНО ДЛЯ НЕВІДКЛАДНОГО КОНТРОЛЮ
Вбудована сенсорна панель дозволяє вводити текст і навігацію в одному місці. Коли справа доходить до телевізора, керованого комп’ютером, K400 полегшує навігацію, не потребуючи окремо під’єднувати клавіатуру та мишу (або вставати з дивана). Тож ви можете безперешкодно дивитися відео, переглядати веб-сторінки або спілкуватися з друзями.

СТВОРЕНО ДЛЯ ПРОДОВЖУВАННЯ
K400 розроблено з дотриманням тих самих високих стандартів якості та надійності, які зробили Logitech світовим лідером №1 у виробництві мишей і клавіатур. До 18 місяців роботи від батареї позбавляє від частої заміни батареї завдяки зручному вимикачу та технології енергозбереження, які продовжують термін служби батареї. Водозахищений дизайн і міцні клавіші допоможуть вам бути на шляху, незважаючи на будь-які невдачі.

ТИХІ КЛАВІШІ, ВЕЛИКИЙ ТАЧПАД
Зручні, тихі клавіші та велика сенсорна панель спрощують навігацію, навіть налаштування є миттєвим завдяки крихітному USB-приймачу Unifying, що під'єднується та працює.

БЕЗДРОТОВИЙ І СУМІСНИЙ
Потужний бездротовий зв’язок без затримок дає вам до 10 метрів свободи без затримок і збоїв. Розроблено для використання з Windows 7, Windows 8, Windows 10 і пізніших версій, Android 7 або пізніших версій і Chrome OS™. 

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Радіоінтерфейс (USB)

Тип клавіш

Мембранний

Додаткові характеристики

Сенсорна панель

Розкладка: Українська/Англійська

Розміри, мм

139.9 х 354.3 х 23.5

Вага, г

390

Основний колір

Чорний