Код: 6547801 Кавомашина Krups EA895N10

  • Артикул: EA895N10
  • Тип: Кавомашина
  • Потужність: 1450 Вт
  • Тиск: 15 бар
  • Використовувана кава: Зернова

Гарантія: 2 роки

KRUPS Evidence One: ваша найкраща кава, приготована одним дотиком
Автоматична кавоварка KRUPS Evidence One приготує для вас ідеальну каву в один дотик - вам потрібно тільки вибрати класичні пропорції або змінити їх за вашими вподобаннями, а також встановити один з 3 рівнів міцності кави. Зберігайте до 12 індивідуальних рецептів, щоб їх можна було приготувати в будь-який момент. Кавомашина оснащена технологією KRUPS Quattro Force, яка оптимізує процес помелу, трамбування і приготування кави, а також очищення кавомашини для приголомшливих результатів чашка за чашкою. Кавомашина KRUPS Evidence One з великою інтуїтивною кольоровою панеллю керування і сучасними технологіями - це ваш персональний бариста, який легко приготує  смачний чай або насичену каву одним дотиком.

Чудові напої в один дотик
Приготуйте один з 12 улюблених напоїв, вибравши класичні пропорції або змінивши їх за вашими вподобаннями, усього одним дотиком кнопки.

Ідеальний смак
Завжди смачна кава - чашка за чашкою. Кавомашина Evidence One використовує ідеальні пропорції кави, води та молока для приготування напоїв і оснащена унікальною технологією KRUPS Quattro Force, яка гарантує збалансований смак і насичений аромат. Технологія оптимізує кожен етап приготування кави від помелу зерен до останньої краплі в чашці та процесу очищення пристрою, щоб кожен напій виходив ідеально смачним.

Індивідуальні настройки
Створюйте ваші ідеальні гарячі напої, змінюючи пропорції і вибираючи між 3 рівнями міцності кави, зберігайте до 12 улюблених рецептів у меню і готуйте їх одним дотиком.

Інтуїтивне управління
Широка інтуїтивна панель управління з реалістичними кольоровими іконками, OLED-екраном і підказками допоможе вибрати класичні напої зі стандартними пропорціями або створити унікальні рецепти, змінивши пропорції на ваш смак.

Продуманий капучинатор
Вбудований капучинатор з трубкою з нержавіючої сталі моментально спінює молоко та подає його в чашку прямо з пакету або пляшки.

Новий дизайн піддона
Завдяки вдосконаленому дизайну та збільшеній місткості ви будете рідше чистити зливний піддон, і вода при цьому не проллється випадково.

Металеві жорна
Використовуються винятково в професійних кавоварках і мають підвищену зносостійкість. Також не нагріваються і не впливають на смак кави.

Тип

Кофемашина

Дисплей

Є

Тип керування

Сенсорне

Потужність, Вт

1450

Тиск помпи, бар

15

Тип кави

Зерна

Приготування капучіно

Автоматичне

Ємність для води, л

2,3

Відсік для кавових зерен, г

260

Функції

Регулювання об'єму порції

Регулювання міцності кави

Регулювання ступеня помелу

Автоматичне очищення накипу

Подача гарячої води

Автовідключення

Оснащення

Знімний лоток для збору крапель

Одночасне приготування двох чашок кави

Знімний резервуар для води

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

37.2 х 24 х 36.3

Вага, кг

8.712

Колір

Чорний