Код: 6798946 Кавомашина Krups EA897B10

  • Артикул: EA897B10
  • Тип: Кавомашина
  • Потужність: 1450 Вт
  • Тиск: 15 бар
  • Використана кава: Зернова

Гарантія: 2 роки

Автоматична кавомашина KRUPS Evidence Eco-Design EA897B10 поєднує досконалий смак кави з екологічним підходом до дизайну.

Насолоджуйтесь найкращою якістю та смаком кави
Система KRUPS Quattro Force оптимізує кожен етап процесу приготування еспресо для безкомпромісної якості та смаку, від зерен до чашки – як персональний барист у вас вдома.

Широкий вибір напоїв
Широкий вибір напоїв у швидкому доступі – зокрема еспресо, ристрето, капучино, лате макіато тощо. - З регульованою насадкою для великих порцій.

Скорочене використання природних ресурсів
Використання переробленого пластику в машині та переробленого картону в упаковці дозволяє зменшити використання ресурсів та обмежити наш вплив на навколишнє середовище, забезпечуючи ідеальні результати.

Скорочення викидів СО2 на виробництві
Щоб мінімізувати вплив нашого виробничого процесу, зокрема за рахунок скорочення викидів CO2, ми оптимізували дизайн компонентів, а також кількість деталей і все це без компромісів з якістю.

Можливість ремонту
Продукт придатний для ремонту протягом 10 років або більше, з можливістю придбати запасні частини за розумною ціною. Це частина нашого внеску до свідомішої економіки.

Машина, що підлягає вторинній переробці для зменшення відходів
Потрібно думати наперед! Після багатьох років виняткової продуктивності, коли настав час відмовитися від автоматичної кавомашини, Evidence Eco-Design підлягає переробці до 90%.

Система One-Touch Cappuccino
Готуйте ідеальне капучино та лате макіато одним дотиком за допомогою передової технології Milk Advanced. Відкрийте для себе простий процес, що готує до двох напоїв одночасно – і все це одним натисканням кнопки.

Зручний інтерфейс
Відкрийте для себе надзвичайно зрозумілий інтерфейс із сенсорною чорно-білою панеллю, яка пропонує прямий доступ до напоїв і налаштувань.

Налаштуйте ваші напої
Кавомашина із широкими можливостями персоналізації: налаштовуйте міцність кави на свій смак, регулюйте об'єм, додавайте додаткову порцію і зберігайте до двох улюблених напоїв.

Легке очищення та обслуговування
Машина, яка сама себе очищає. Системі Auto-Clean потрібно лише три таблетки для очищення на рік — це робить процес обслуговування простішим, ніж більшість автоматичних кавомашин. 

Тип

Кофемашина

Дисплей

Є

Тип керування

Кнопкове

Потужність, Вт

1450

Тиск помпи, бар

15

Тип кави

Зерна

Приготування капучіно

Автоматичне

Ємність для води, л

2,3

Відсік для кавових зерен, г

260

Функції

Регулювання ступеня помелу

Регульована висота дозатора/підставки

Автоматичне очищення накипу

Протикрапельна система

Подача гарячої води

Автовідключення

Оснащення

Знімний резервуар для води

Особливості

Система One-Touch-Cappuccino

Система KRUPS Quattro Force

Система Auto-Clean

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

38 x 24 x 36.7

Вага, кг

7.78

Колір

Чорний