Код: 6425976 Кавоварка еспресо Ariete 1387

  • Артикул: 00M138730AR0
  • Тип: Еспресо (ріжкова)
  • Потужність: 1150 Вт
  • Тиск: 15 бар
  • Кава, що використовується: Мелена

Гарантія: 12 місяців

Дизайн
Якщо ви купуєте кавоварку для дому, вона неодмінно повинна вписуватися в загальний стиль кухні. Ariete 1387 Caffe Novecento - це стильний металевий корпус з хромованими деталями, оригінальний зовнішній вигляд. Кавоварка нагадує космічний корабель, проте незвичайний дизайн не завадить їй стати органічною частиною будь-якого інтер'єру.

Система Thermocream і тримач фільтра
Тепер чашка напою з ароматною пінкою не буде насолодою, якої ви добиваєтеся ціною власних зусиль. Професійний фільтр із системою Thermocream пригостить вас насиченою кавою з густою ароматною пінкою. Професійний тримач фільтра - гарантія того, що напій буде приготований із застосуванням новітніх технологій. Завдяки пристосуванню Маxiкапучино, ви будете насолоджуватися вже через кілька секунд після того, як зробите замовлення. Ariete Caffe Novecento 1387 - майстер приготування ідеальної кави.

Піддон для крапель
Якщо ви використовуєте кавоварку італійського бренду, можете бути впевнені в тому, що на вашій кухні буде чисто. Завдяки спеціальному піддону для крапель, стіл, на який ви поставили кавоварку, захищений від патьоків і розводів. Система «Крапля стоп» запобігає розбризкуванню кави.

Дві порції за один раз
Купити Ariete 1378 - насолоджуватися улюбленим напоєм, ділити задоволення з друзями, родиною. Хочете пригостити кавою близьку людину? Кавоварка італійського бренду не змусить вас чекати. Прилад приготує дві порції напою за один раз. 

Тип

Еспрессо (ріжкова)

Дисплей

Немає

Тип керування

Кнопкове

Потужність, Вт

1150

Тип кави

Мелена

Приготування капучіно

Ручне

Ємність для води, л

1

Оснащення

Одночасне приготування двох чашок кави

Знімний резервуар для води

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Колір

Нержавіюча сталь