Код: 6668942 Комбінована плита Hansa FCMXS69363

  • Артикул: 56735
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 77 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

Комбінована плита HANSA
Плита HANSA FCMXS69363 з газовою варильною поверхнею та електричною духовкою дає змогу легко готувати будь-які страви: від запікання м'яса та птиці до приготування повітряної випічки. 11 режимів духової шафи, серед яких є гриль і конвекція, дають можливість досягти ідеального результату готування. Лаконічний класичний дизайн HANSA полегшує техніці інтеграцію в інтер'єр кухні.

Чудовий результат на будь-якому рівні
Завдяки функції конвекції гаряче повітря розподіляється рівномірно по всій духовій шафі. Тому страва на будь-якому рівні ідеально пропікається всередині і покривається апетитною скоринкою. Конвекція скорочує час приготування страви та дає змогу готувати одночасно на кількох рівнях.

Швидке нагрівання
Після увімкнення температура в духовій шафі досягає 150 градусів усього за 4 хвилини, а це означає, що вам не доведеться довго чекати, перш ніж розпочати приготування або розігрівання страви.

Зручне автопідпалювання
Вбудований у кожну ручку автопідпал дає змогу легко активувати будь-який пальник на варильній поверхні. Просто натисніть і поверніть ручку, і на обраній вами конфорці загориться вогонь.

11 режимів для будь-якого випадку
11 вбудованих режимів, серед яких є гриль, конвекція, попереднє нагрівання і розморожування, дають можливість легко приготувати страву будь-якої складності. Ви зможете активувати окремо верхній і нижній нагрівальний елемент або використовувати їх одночасно.

Чудова випічка з BakingPro і SoftSteam
Готуйте ніжну повітряну випічку з унікальною системою BAKINGPRO від HANSA. Нова конструкція камери гарантує ідеальний, рівномірний розподіл тепла, а також стабільну температуру в усій духовці, щоб ви могли приготувати кілька порцій ідеальної випічки за один раз. Система SoftSteam додає в камеру пару, щоб випічка виходила пишнішою та повітрянішою, не пересушувалася і не тріскалася.

Потрійне скління COOLDOOR3
Завдяки тепловідбивному склу з внутрішньої сторони дверцят і потрійному склінню зовнішня поверхня дверцят завжди залишається прохолодною, а отже безпечною для випадкових дотиків.

Ефективне очищення парою Aqualytic
Надгладка структура емалі стійка до забруднень і полегшує очищення внутрішньої поверхні духової шафи. Досить налити в деко 0.5 літра води, вибрати температуру 100 градусів і встановити час на 30 хвилин, і утворена пара просочить і розм'якшить жир та інші забруднення. Вам залишиться тільки протерти поверхню м'якою серветкою, щоб ваша духовка засяяла чистотою.

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Електронне

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.83

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Нержавіюча сталь

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

3 / 1.75 / 1 / 1.75

Розмір конфорок, мм

94 / 69 / 46 / 69

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

77

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

62.5 х 97.5 х 71

Вага, кг

47

Вага в упаковці, кг

52

Основний колір

Нержавіюча сталь