Код: 6572168 Комбінована плита Indesit IS5G5PHX/E

  • Артикул: 869991564470
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 59 л
  • Розмір (Ш х В х Р): 50 x 85 x 60 см

Гарантія: 12 місяців

Прискорений розігрів. Одразу готова до запікання
Легко приступайте до приготування щоразу, коли запікаєте м'ясо, овочі або хліб, не очікуючи тривалого розігріву. Просто натискайте прискорений розігрів, і ваша духовка буде готова до запікання до двох разів швидше, що значно спростить ваші турботи на кухні.

Click&Clean. Догляд без зайвих турбот
Підтримувати ідеальний глянець дверцята тепер буде ще легше завдяки функції Click&Clean. Технологія знімного скління дозволить очищати внутрішнє скло камери всього в три прості кроки, щоб ви завжди насолоджувалися її приголомшливим блиском. 1) Просто натискайте на бічні кнопки, розташовані біля верхнього краю. 2) Знімайте верхню рамку. 3) І легко діставайте скло, щоб швидко промити його під водою або завантажити в посудомийну машинку для очищення без зайвих зусиль.

Очищення парою: Steam&Clean. Простий екологічний догляд без миючих засобів
Технологія Steam&Clean дозволить очищати духову камеру просто за допомогою пари, не використовуючи агресивних миючих засобів. Просто залийте воду та активуйте 35-хвилинний режим нагрівання, який швидко розм'якшить усі забруднення при температурі 90°С. Вам залишиться лише протерти всі стінки за допомогою губки, насолоджуючись бездоганною чистотою на кухні без зайвих зусиль.

Висувний ящик. Вмістить увесь великий посуд на кухні
Зберігайте всі деко, решітки та сковорідки у місткому ящику в цоколі, де вони завжди будуть у вас під рукою, коли ви готуєте. Так буде ще легше підтримувати охайний простір на кухні щоразу, коли ви закінчуєте приготування улюблених страв.

Точний контроль полум'я. 10 режимів потужності для різної рецептури
Система гнучкого управління потужністю дозволить обрати будь-який з 10 режимів нагріву для ефекту томління, делікатного обсмажування і прискореного кип'ятіння води, це означає, що ви завжди отримаєте кращі результати приготування для кожної страви, насолоджуючись завжди неймовірним смаком.

Автозапалювання конфорок. Комфорт і безпека в деталях
Легко приступайте до приготування, просто провернувши механічний регулятор одним легким рухом. Автоматично розпалюючи полум'я для різних конфорок, ця плита дозволить забути про пошуки запальнички на кухні. Ця функція також запобігатиме зайвому витоку газу, який відбувався кожного разу, коли ви підпалювали конфорки вручну.

Технологія Газ-контроль. Гарантія захищеності для вашого дому
Забудьте про будь-який ризик ненавмисного витоку газу з новою серією газових плит INDESIT. Обладнані функцією Газ-контроль, вони тепер точно контролюють полум'я на кожній конфорці, автоматично перекриваючи газ у момент, коли воно загасає, а це означає, що ви можете більше не боятися сильних протягів або збіжавшого молока на конфорку – розумна електроніка автоматично призупинить роботу пальників, коли це необхідно.

Елегантна скляна кришка. Витончений дизайн у кожній деталі
INDESIT гармонійно доповнює дизайн інтер'єру завдяки своєму витонченому стилю. У нових газових плитах тепер передбачені елегантні скляні кришки, які збережуть особливе місце на кухні, навіть коли варильна поверхня накрита.

Автопрограми. Ідеальні результати за різною рецептурою
Довірте INDESIT ідеальні результати приготування для кожної страви, просто активувавши Автоматичну програму. Підібравши оптимальну температуру нагріву і точний час запікання для овочів, тіста і м’яса, вони дозволять насолоджуватися чудовими стравами, як у справжнього шефа.

Делікатне розморожування. Свіжі та смачні продукти до кожної страви
Потрібно розморозити м'ясо, рибу, хліб або овочі для приготування улюблених страв? Просто активуйте режим розморожування, і він забезпечить делікатне відтавання ваших продуктів без перегріву, втрати натуральної структури та смакових якостей.

Потрійне скління. Точна температура. Холодні дверцята
Система потрійного скління дверцят запобігає зайвій втраті нагріву, забезпечуючи чудові результати на кожному етапі запікання улюблених страв. Ще краще ізолюючи температуру всередині, воно також збереже дверцята холодним на дотик, виключивши будь-який ризик появи опіків під час випадкових торкань. 

Тип плити

Газова

Тип керування

Електронне

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.85

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Нержавіюча сталь

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

1 / 3 / 1.9 / 1.9

Розмір конфорок, мм

55 / 100 / 75 / 75

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Індикатори залишкового тепла

Ні

Матеріал решіток поверхні

Емальовані

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

59

Гриль

Є

Особливості духової шафи

Електропідпал

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 x 85 x 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

56 х 93 х 68

Вага, кг

40.3

Вага в упаковці, кг

42.6

Основний колір

Сірий