Код: 5886327 Щипці для завивки Remington Ci95

  • Артикул: 45307560100
  • Конструкція: Конусна
  • Потужність: 42 Вт
  • Температура нагріву: 130 - 210 °C
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 5 років

Конічна форма підставки щипців для отримання гарних локонів, вдосконалена кераміка з перловим покриттям - це у 8 разів гладкіше ковзання і довговічність. Дорогоцінна сила перлів додасть пружності вашим чудовим локонам.

Унікальне керамічне покриття Remington Advanced Ceramic Ultimate  з блиском Real Pearl Shimmer містить у 15 разів більше кераміки, ніж звичайне керамічне покриття, яке робить його на 85% міцнішим. Це означає, що пластини залишаються як новенькі понад 5 років.

Стайлер Remington Ci95 стане вашим особистим перукарем і незмінним супутником. Вдосконалене керамічне покриття з красивим перламутровим сяйвом володіє унікальними властивостями, завдяки яким пасмо волосся рівномірно нагрівається по всій довжині, безперешкодно ковзає по поверхні стайлера, не склеюється і довго зберігає свою форму після укладки. Спеціальний склад покриття повністю виключає пригорання волосся, воно не електризується і не травмується під час укладки на будь-який косметичний засіб.

Remington Ci95 нагрівається практично моментально, при цьому у вас є можливість регулювати температуру нагрівання за допомогою мініатюрного цифрового дисплея. Наконечник, що не нагрівається, робить користування приладом зручним і безпечним. Якщо ви забудете вимкнути Remington Ci95 Pearl Wand з мережі, це не повинно бути приводом для вашого занепокоєння: через годину він вимкнеться автоматично.

Стайлер легкий, компактний і комплектується термостійким чохлом, куди його можна покласти відразу після використання. Крім того, Remington Ci95 адаптований до напруги електромереж у всьому світі та стане надійним попутником у будь-якій подорожі, професійно та швидко укладаючи ваше волосся красивими м'якими хвилями. З Ремінгтон Ci 95 Ви завжди будете в повному порядку. 

Тип

Щіпці для завивки

Конструкція

Конусна

Потужність, Вт

42

Температура нагріву, °C

130 - 210

Швидкість нагріву, с

30

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Швидкий нагрів

Дисплей

Особливості

Удоскон. кераміка з перловим напиленням

Універсальна напруга

Блокування температури

Функція охолодження

Шнур із шарнірним кріпленням

Розмір пластин, мм

13 - 25

Довжина кабелю, м

3

Розміри, см

13 x 37 x 6.6

Колір

Чорний