Код: 6658018 Контейнер Fosa MC12850 2850мл

  • Артикул: MC12850
  • Тип: Контейнер

Гарантія: -

Запатентована ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВАКУУМУВАННЯ від FOSA зберігає поживні властивості та смак продуктів та проста у використанні - вона швидко видаляє кисень одним натисканням кнопки на компактному насосі, який підходить для всіх контейнерів і пакетів FOSA.

Управління одним дотиком за допомогою точної електронної системи контролю тиску. Запатентована технологія автоматичного блокування. Функція автоматичного підйому клапану після досягнення вакуумного ущільнення.

Лічені секунди для вакуумування, простота та швидкість у використанні.
Три простих кроки:
1.Приєднати вакууматор до клапану
2.Натиснути кнопку
3.Від’єднати вакууматор після видалення кисню

Зберігайте свіжість ваших продуктів до 5 разів довше, у порівнянні зі звичайним зберіганням в холодильнику, завдяки технології вакуумування, що вилучає кисень з продуктів, та запобігає розвиненню плісняви, грибків та інших чинників що призводять до псування продуктів. При цьому зберігаються вразливі до окислення вітаміни, пігменти та ароматизатори. Значно довше зберігаються харчові продукти, які містять жир і масла! Продукти соковитіші після відкриття, тому що при вакуумуванні втрачають мінімум води.

Підходить для зберігання будь-яких продуктів харчування та готових страв. Вакуумування дає змогу купувати велику кількість продуктів і розділяти їх на порції відповідно до потреб, не переймаючись, що вони зіпсуються.

Легко маринувати та готувати страви за допомогою технології су-від (Sous-vide). Завдяки вакуумним пакетам, що за рахунок спеціальної застібки підходять для багаторазового використання. А вакуумування з приправами та маринадом забезпечує найкраще різноманіття ароматів.

Економія робочого простору на кухні (у порівнянні з іншими вакууматорами), та ніяких проводів живлення завдяки дуже компактним розмірам насосу та автономному живленню від 4х батарейок АА.

Компактне зберігання і відсутність небажаних запахів в холодильнику, на кухні та в домі. Також підходить для морозильної камери. Легко доглядати, в т.ч. мити у посудомийній машині.

Великий вибір аксесуарів (контейнерів та пакетів) для зберігання будь яких продуктів.
Об’єм контейнерів від 600 мл до 3450 мл

Особливості

Кількість: 1шт

Об’єм: 2850 мл

Матеріал виготовлення: пластик РР

Використання: підходить для всіх вакууматорів FOSA