Код: 6537501 Корпус Asus ROG Strix Helios GX601 Black, без БЖ

  • Артикул: 90DC0020-B39000
  • Форм-фактор: Midi Tower
  • Формат плати: ATX/microATX/Mini-ITX/E-ATX
  • Потужність БЖ: Немає в комплекті

Гарантія: 12 місяців

Ігровий корпус ROG Strix Helios: формат Mid-Tower, підтримка плат форм-фактора ATX/EATX, синхронізоване світлодіодне підсвічування Aura, панелі із загартованого скла й алюмінієва рама, сумісність з 420-міліметровими радіаторами.

  • Чудовий дизайн: шасі зі шліфованого алюмінію, три панелі із загартованого скла, вбудоване фронтальне підсвічування Aura
  • Система прокладки кабелів для збірки комп'ютера, що акуратно виглядає 
  • Встановлення до трьох відеокарт у стандартному положенні або двох увертикальній орієнтації (за допомогою прикладеної монтажної планки)
  • Великий внутрішній простір: сумісність з материнськими платами EATX і системами водяного охолодження (встановлення водяної помпи, резервуара, фронтального радіатора розміром до 420 мм)
  • Функціональна інтерфейсна панель: один порт USB 3.1 Gen2 Type-C, чотири порти USB 3.0, кнопки управління підсвічуванням і вентиляторами
  • Стильні та зручні тканинні ручки для перенесення

ROG Strix Helios
Для красивих комп'ютерів
ROG Strix Helios - це ігровий корпус формату Mid-Tower, що володіє витонченою алюмінієвою рамою з трьома панелями із загартованого скла та вбудованим повноколірним підсвічуванням. Він сумісний з материнськими платами аж до форм-фактора EATX і повнофункціональними системами водяного охолодження, а продумані конструктивні елементи дозволяють акуратно прокласти всередині всі кабелі. ROG Strix Helios - відмінний вибір для збірки класичної ігрової демосистеми!

Чудовий зовнішній вигляд
Корпус ROG Strix Helios призначений для збірки демонстраційних систем, тому три його панелі виготовлені з димчастого загартованого скла товщиною 4 мм. Вони встановлені у витончену раму зі шліфованого алюмінію. Додаткову яскравість цій моделі надає барвисте підсвічування, вбудоване в передню панель.

Синхронізоване підсвічування Aura
На передній панелі корпусу розташовані адресовані світлодіоди, які регулюються за допомогою спеціальної кнопки або через додаток Aura. Колір і візуальні ефекти цього вбудованого підсвічування можна синхронізувати з підсвічуванням безлічі інших Aura-сумісних пристроїв і компонентів.

Система прокладки кабелів
Комп'ютерна система, зібрана в даному корпусі, буде виглядати акуратно завдяки спеціальним елементам, що дозволяє прокласти та приховати з виду всілякі кабелі.

Зручність збірки й обслуговування
У корпусі ROG Strix Helios реалізовано безліч елементів, що полегшують самостійну збірку комп'ютерної системи. Крім того, його можна без особливих зусиль підтримувати в чистоті завдяки вбудованим пиловим фільтрам і безперешкодному доступу до всіх куточків шасі.

Різні варіанти встановлення відеокарт
У даний корпус можна встановити до трьох відеокарт у стандартному положенні або пару - в оригінальній вертикальній орієнтації (за допомогою прикладеної монтажної планки).

Ефективне охолодження
Комп'ютер ROG Strix Helios може вмістити в себе материнські плати будь-якого розміру аж до форм-фактора E-ATX, а також пропонує досить місця для потужних систем водяного охолодження, включаючи передній і верхній радіатори (до 420 і 360 мм, відповідно), водяну помпу та резервуар.

Інтерфейсна панель
На інтерфейсній панелі корпусу є безліч роз'ємів, включаючи оборотний USB 3.1 Type-C. Тут же доступні елементи керування вентиляторами та підсвічуванням.

Зручні ручки
Для зручного перенесення зібраного в даному корпусі комп'ютера є ергономічні тканинні ручки, які стильно виглядають і розраховані на вагу до 50 кг. 

Основні характеристики
Форм-фактор

Midi-Tower

Встановлення

Вертикальний

Формат плати

ATX

Micro-ATX

Mini-ITX

E-ATX

Блок живлення
Наявність БЖ

Немає

Відсіки, слоти, роз'єми
Кількість 3,5

2

Кількість 2,5

4

Роз'єми на корпусі

USB 3.1 Gen 1

Мікрофон

Навушники

USB 3.1 Gen 2 (Type-C)

Охолодження
Встановлені вентилятори

4 x 140 мм

Місце для вентилятора спереду

3 x 140 мм

Місце для вентилятора ззаду

1 x 140 мм

Інші характеристики
Особливості

Підтримка систем водяного охолодження

Можливість встановлення радіаторів: 420 мм (спереду) / 360 мм (зверху) / 140 мм (ззаду)

Знімні фільтри зверху, спереду та знизу

3 панелі із загартованого скла в рамах з полірованого алюмінію

управління LED-підсвіткою передньої панелі та вентиляторів

Максимальна висота процесорного кулера, мм

190

Максимальна довжина відеокарти, мм

450

Вікно на бічній панелі

Є

Матеріал корпусу

Скло

Алюміній

Розміри, см

25 x 56.5 x 59.1

Вага, кг

18

Колір

Чорний