Код: 6474608 Килимок силіконовий Ringel Main, 50х40 см

  • Артикул: RG-5103/8
  • Килимок Main
  • Розмір: 50х40 см
  • Матеріал: силікон
  • Кількість предметів: 1

Гарантія: 14 днів

Силіконовий килимок для розкочування тіста Main торгової марки Ringel - незамінний помічник сучасної господині. Він дозволить вам без особливих зусиль досягти потрібного результату з товщиною тіста та збереже чистоту кухонного столу. Крім цього, силіконовий килимок серії Main можна використовувати в духовці для випікання та запікання замість пергаментного паперу.

БЕЗПЕЧНИЙ ХАРЧОВИЙ СИЛІКОН
Килимок виготовлений з безпечного харчового силікону, який можна використовувати при температурах від -25 до +230 градусів Цельсію. Матеріал не містить шкідливих речовин і не виділяє запаху при високих температурах.

ТІСТО НЕ ПРИЛИПАЄ
При використанні килимка для розкочування тіста завдяки властивостям силікону ви зможете уникнути прилипання тіста до поверхні з мінімальним використанням борошна. Тісто не ковзатиме і рватиметься.

АНТИПРИГАРНІ ВЛАСТИВОСТІ СИЛІКОНУ
Силіконовий килимок RINGEL товщиною 0,92 см можна сміливо використовувати в духовці замість пергаментного паперу. Не потрібно додатково змащувати його олією, просто постеліть силіконові килимок на дно та викладайте ваші страви для випікання. Крім цього ви заощадите час на відмивання дека.

Не рекомендується при використанні килимка силіконового користуватися в процесі приготування гострими металевими предметами, щоб уникнути пошкоджень. Не потрібно особливого догляду, просто промийте поверхню теплою водою і залиште висихати в розгорнутому вигляді.

RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Серія

Main

Матеріал

Силікон

Можна мити в посудомийній машині

Так