Код: 6723694 Ківш RINGEL Expert 16 см 1.6л

  • Артикул: RG 4018-16
  • Ківш Expert
  • Об'єм: 1.6 л
  • Діаметр: 16 см
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Наявність кришки: так

Гарантія: 14 днів

Ківш із нержавіючої сталі серії EXPERT від ТМ Ringel об'ємом 1,6 л має привабливий зовнішній вигляд, чудову функціональність та надійну ергономічну конструкцію. Завдяки застосуванню нержавіючої полірованої сталі в якості матеріалу виготовлення, каструля EXPERT поєднує в собі естетичну привабливість і практичність.

ТРИШАРОВЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО
У конструкції каструлі EXPERT застосована спеціальна товста алюмінієва пластина, герметично запаяна всередині капсуля з нержавіючої сталі. Таке рішення дозволяє каструлі швидше нагріватися та максимально рівномірно розподіляти тепло по всій поверхні, адже алюміній має підвищену порівняно зі сталлю теплопровідність. Завдяки цьому приготувати їжу можна швидше, готова їжа довго тримає температуру. Це дуже зручно - приготування їжі займає менше часу, розігрівати її треба рідше, що дозволяє заощадити як енергію, гроші та час господині.

НЕРЖАВІЮЧА СТАЛЬ, ЯКА ЗАБЕЗПЕЧУЄ МІЦНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ ВИРОБУ
Каструля Ringel виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії і деформації, а також не боїться нагріву до високих температур. Разом із цим матеріал, з якого виготовлено каструлю Ringel, є повністю безпечним для здоров'я. Товщина стінок каструлі cерії EXPERT 0,5 мм, що забезпечує його міцність і довговічність.

ДЗЕРКАЛЬНИЙ БЛИСК ВІДПОЛІРОВАНОЇ ПОВЕРХНІ
Полірована внутрішня та зовнішня поверхня каструлі EXPERT від Ringel - запорука прекрасного зовнішнього вигляду та додаткового захисту від корозії. Високоякісна нержавіюча сталь, застосована при виробництві цієї каструлі, за допомогою спеціальних методів полірування, отримує цілий ряд покращених характеристик, серед яких простота в догляді, а також тривалий термін експлуатації без втрати зовнішньої привабливості.

РУЧКИ ІЗ СИЛІКОНОВИМИ НАКЛАДКАМИ
Силіконові накладки на ручках попереджають опіки в процесі приготування, забезпечують антиковзаючий ефект і комфорт при використанні. Трендовий колір подарує стильний акцент кухні свого власника.

КЛЕПКОВЕ КРІПЛЕННЯ РУЧОК
Надійне клепкове кріплення ручок основи та кришки забезпечує довготривалу, зручну та надійну експлуатацію виробу.

ВДАЛІ КОНСТРУКТИВНІ РІШЕННЯ НА ВАРТІ ЕРГОНОМІКИ
Мірна шкала на внутрішній стороні стінки каструлі Ringel допомагає точніше дотримуватися пропорцій сухих і рідких інгредієнтів. Прозора кришка з термостійкого скла оснащена клапаном для виходу пари, що дозволяє стежити за приготуванням їжі та випускати зайву пару, не знімаючи кришку з каструлі. Спеціальні жолоби для злиття рідини роблять процес приготування максимально зручним, легким і комфортним.

Каструля серії EXPERT від Ringel дозволить будь-якій господині легко та із задоволенням приготувати улюблені страви, підігріти швидко воду. Каструля серії EXPERT має європейський (RoHS, LFGB), американський (FDA) сертифікати якості, що підтверджує безпеку для здоров'я покупців. Готувати з каструлею Ringel можна на будь-яких типах поверхнях включаючи індукційну.

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

Тип

Ківш

Серія

Expert

Об'єм, л

1.6

Діаметр, см

16

Матеріал

Нержавіюча сталь

Матеріал кришки

Жаростійке скло

Матеріал ручок

Сталь и силікон

Антипригарне покриття

Ні

Основний колір

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Так