Код: 6833580 Кріплення Vogels TVM 1213 Black

  • Артикул: 1812130
  • Діагональ екрана: 19"-43"
  • Макс. навантаження: 15 кг
  • Макс. стандарт VESA: 200 x 200 мм

Гарантія: 5 років

Похиле настінне кріплення для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів
Вибираючи похилий настінний кріплення QUICK Tilt для телевізора, ви вибираєте простоту монтажу та комфортний перегляд. Кріплення монтується дуже просто. Усього через 20 хвилин ваш телевізор уже висітиме на стіні. Нахиляючи настінне кріплення для телевізора на 5, 10 або 15 градусів, ви можете легко досягти ідеального кута огляду - зробити це набагато зручніше, якщо повісити телевізор на стіну трохи вище. Настінне кріплення підходить для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів і вагою до 15 кг.

Усього три прості дії – і ваш телевізор закріплений на стіні
Похилі настінні кріплення QUICK Tilt для телевізорів монтуються дуже швидко та легко. Завдяки унікальній системі EasyFIX™ вам потрібно виконати лише три дії. Максимум 20 хвилин - і ваш телевізор уже висітиме на стіні, а ви зможете спокійно сісти з пультом дистанційного керування в руках.

Компанія Vogel's полегшила процес
Завдяки шаблону, що додається, для свердління отворів, шурупів і дюбелів Fischer® DuoPower ви можете відразу ж приступити до роботи. Вам не знадобиться спочатку йти до господарського магазину. Також просто: завдяки вбудованому рівню повісити телевізор ідеально простіше простого.
Процес монтажу настінного кріплення QUICK Tilt крок за кроком пояснюється в короткому посібнику з монтажу. За бажанням ви також можете переглянути докладний посібник і відеоролик з монтажу на сайті. За допомогою нашої безкоштовної програми DrillRight™ AR ви можете легко відзначити місце для першого отвору.

Вибір на користь безпеки
Вибираючи настінне кріплення QUICK Tilt для телевізора, ви обираєте не лише простоту встановлення, а й безпеку. Система SoftLock™ гарантує надійну фіксацію телевізора, а система TiltGrip™ забезпечує надійне кріплення у будь-якому положенні. Крім того, кожне настінне кріплення QUICK для телевізора сертифіковане TÜV і випробуване на навантаження, що втричі перевищує максимально заявлене. Тому настінні кріплення QUICK Tilt для телевізорів відповідають найсуворішим вимогам безпеки. Ви отримуєте 5-річну гарантію на власну покупку.

  • TiltGrip™: безпечний нахил на 5°, 10° або 15°
  • SoftLock™: зафіксувати телевізор дуже просто
  • Рівень у комплекті 
Загальні параметри
Категорія

Кріплення для ТВ

Тип кріплення

Похиле

Сумісність
Мін. розмір екрану, дюймів

19

Макс. розмір екрану, дюймів

43

Макс. навантаження, кг

15

Положення отворів (VESA)

75 x 75 мм

100 x 100 мм

100 x 200 мм

200 x 100 мм

200 x 200 мм

Регулювання
Нахил

До 15°

Мін. відстань до стіни

31 мм

Додаткові можливості
Управління через додаток

Нет

Додаткова інформація
Колір

Чорний