Код: 6833582 Кріплення Vogels TVM 1243 Black

  • Артикул: 1812430
  • Діагональ екрана: 19"-43"
  • Макс. навантаження: 15 кг
  • Макс. стандарт VESA: 200 x 200 мм

Гарантія: 5 років

Поворотне настінне кріплення для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів
За допомогою поворотного настінного кріплення QUICK Full-Motion для телевізора ви зможете отримати максимальне задоволення від перегляду телевізора. Настінне кріплення повертається на кут до 120° і нахиляється на кут до 15°. Кріплення монтується надзвичайно просто та дуже швидко. Усього через 30 хвилин ваш телевізор уже буде міцно та надійно висіти на стіні. Настінне кріплення підходить для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів і вагою до 15 кг.

Монтується не більше ніж за 30 хвилин
Монтаж дуже простий завдяки унікальній системі EasyFIX™. При монтажі настінного кріплення QUICK Full-Motion+ для телевізора необхідно виконати лише три дії. Ви зможете надійно закріпити телевізор на стіні максимум за 30 хвилин. Він висить трохи криво? Це легко усунути. Навіть після встановлення ви зможете легко скоригувати положення.

Компанія Vogel's спростила процес
Настінне кріплення QUICK Full Motion+ для телевізора поставляється з усіма необхідними монтажними матеріалами: шаблон свердління отворів, шурупи та дюбелі Fischer® DuoPower. У комплект також входять рівень і кабельні стяжки, щоб туго та надійно зв'язати всі кабелі. Наша безкоштовна програма DrillRight™ AR дозволяє легко відзначити місце для першого отвору, а в короткому посібнику з монтажу потрібні дії показані покроково. На сайті ви також можете переглянути докладний посібник і відеоролик з монтажу.

Вибираючи Vogel's, ви обираєте безпеку
Ви хочете надійно закріпити свій цінний телевізор. Це ще одна вагома причина вибрати Vogel's. Настінні кріплення QUICK Full-Motion+ для телевізорів сертифіковані TÜV і випробувані на навантаження, що втричі перевищує максимально заявлене. Тому вони відповідають найсуворішим вимогам безпеки. Настінне кріплення QUICK Full-Motion+ для телевізора надається 5-річна гарантія.

  • Повертайте телевізор до 180° завдяки виносним планкам завдовжки 40 см
  • Безпечний нахил на кут до 15°
  • Легко вирівнювати навіть після встановлення
  • Кабельні стяжки у комплекті
  • Рівень у комплекті
Загальні параметри
Категорія

Кріплення для ТВ

Тип кріплення

Похило-поворотне

Сумісність
Мін. розмір екрану, дюймів

19

Макс. розмір екрану, дюймів

43

Макс. навантаження, кг

15

Положення отворів (VESA)

75 x 75 мм

100 x 100 мм

100 x 200 мм

200 x 100 мм

200 x 200 мм

Регулювання
Нахил

До 15°

Поворот

До 180°

Кількість точок поворотних кріплень

3

Мін. відстань до стіни

57 мм

Макс. відстань до стіни

395 мм

Додаткові можливості
Управління через додаток

Немає

Додаткова інформація
Колір

Чорний