Код: 6473110 Кухонна машина Tefal QB319838

  • Артикул: QB319838
  • Тип: Кухонна машина
  • Потужність: 1000 Вт
  • Кількість швидкостей: 7

Гарантія: 2 роки

Велика кількість функцій для ідеального приготування
Кухонний комбайн Tefal Wizzo QB319838 є універсальним пристроєм, який допоможе подрібнити, замісити, перемолоти, а також виконати інші необхідні функції для приготування різноманітних страв. Завдяки тому, що відомий виробник використовує матеріали високої якості, дана модель здатна похвалитися неймовірною потужністю, а також довговічністю і якістю роботи. Стильний дизайн корпусу та насадок зможе доповнити інтер'єр будь-якої сучасної кухні, а компактні розміри не потребують використання додаткового простору.

Дизайн
Неймовірно стильний і сучасний корпус моделі має класичний чорний колір, який чудово доповнюється сталевими елементами на панелі управління і на важелі відкриття. Також сталевий колір має і чаша для приготування, і насадки, які представлені у великій кількості. Важливо відзначити компактність механізму, за допомогою чого його можна розміщувати навіть на невеликій кухні. Знизу пристрою є спеціальний захист від ковзання.

Функції
Кухонний комбайн Tefal Wizzo QB319838 включає в себе відразу кілька корисних функцій, які виключають потребу в покупці додаткових пристроїв. У наявності є вінчик, який виконує функції збивання, натирання, м'ясорубки, блендера, шинкування, ножа для подрібнення. Такі насадки дозволять виконувати всі необхідні завдання при приготуванні практично будь-яких сучасних страв.

Особливості
До особливостей моделі варто віднести сталеву чашу, яка здатна вмістити в себе 1 літр продуктів. Завдяки цьому господиня зможе виконати приготування великого обсягу готової страви. На кухонний комбайн Tefal Wizzo QB319838 ціна невисока, а відмінна якість, потужність і довговічність пристрою буде радувати власника довгі роки. 

Тип

Кухонна машина

Потужність, Вт

1000

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

7

Імпульсний режим

Є

Насадки

Вінчик

Для тіста

Для шинкування

Блендер

Дрібна терка

Велика терка

М'ясорубка

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші

Метал

Обсяг чаші, л

4

Об'єм блендера, л

1

Особливості

Планетарна система змішування

Безступінчатий регулятор швидкості

Фізичні параметри
Колір

Чорний, нержавіюча сталь