Код: 6684550 Кухонна машина Tefal QB516D38

  • Артикул: QB516D38
  • Тип: Кухонна машина
  • Потужність: 1100 Вт
  • Кількість швидкостей: 8

Гарантія: 2 роки

Кухонна машина Masterchef Gourmet допоможе вам легко приготувати домашню випічку та порадувати всю сім'ю. З набором спеціальних аксесуарів для приготування випічки - унікальним вінчиком Flex Whisk, насадкою для рідкого тіста та спіраллю для щільного тіста з литого алюмінію - успіх вам гарантовано! Завдяки потужності 1100 Вт і місткій чаші об'ємом 4.6 л ви приготуєте до 1.8 кг рідкого або до 800 г щільного тіста та зможете збити до 10 яєчних білків, а зробити смузі, нарізати овочі та фрукти, перемолоти фарш допоможуть додаткові насадки, які входять у комплект.

Розширюйте ваші кулінарні межі разом з TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB516.

Швидкий і потужний
Потужність 1100 Вт, 8 швидкісних режимів і імпульсний режим для бездоганного змішування.

Ексклюзивний вінчик FLEX WHISK може ідеально збити навіть маленький об'єм.

Завдяки особливому дизайну та технології подовженого вінчика, Flex Whisk піднімає інгредієнти з дна чаші та легко та швидко збиває їх у повітряну масу!

Планетарне обертання для оптимального змішування
Планетарна система обертання дозволяє насадці для тіста захоплювати інгредієнти по всій внутрішній поверхні чаші для отримання ідеальної однорідної консистенції.

Високоякісні металеві насадки для випічки
Запатентований подовжений вінчик Flex Whisk для збивання кремів і сумішей з легкою текстурою, насадка для звичайного тіста та спіраль для замісу щільного тіста з литого алюмінію. Набір для випічки Masterchef Gourmet прекрасно підійде для щоденного використання!

Чаша з нержавіючої сталі 4.6 л з ручками
Кухонна машина Masterchef Gourmet оснащена чашею з нержавіючої сталі об'ємом 4.6 літра, в якій ви зможете за один раз збити до 10 яєчних білків, приготувати тісто на 40 кексів або 3 великі піци.

Розширте ваші можливості!
Кухонна машина з 7 додатковими аксесуарами (пластиковим або сталевим блендером, мініподрібнювачем, м'ясорубкою, овочерізкою, набором для приготування пасти, соковижималкою), за допомогою яких можна приготувати страви на будь-який смак. 

Тип

Кухонна машина

Потужність, Вт

1100

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

8

Імпульсний режим

Є

Матеріал чаші

Метал

Обсяг чаші, л

4,6

Об'єм блендера, л

1.5

Особливості

Можливість дооснащення насадками

Відділення для зберігання шнура

Фізичні параметри
Розміри, см

42.8 x 27.4 x 37.6

Вага, кг

7.6

Колір

Сріблястий із чорним