Код: 5702757 ЛАКТУЗАН дуо капс. 500 мг, №30

  • Артикул: 0010
  • Сприяє відновленню мікрофлори кишечника
  • Зв’язує, нейтралізує та виводить токсини
  • Нормалізує фізіологічний ритм кишечника

Гарантія: 14 днів

Що таке ЛАКТУЗАН DUO?
Комбінований пребіотичний комплекс, що поєднує силу 2 – х пробіотиків та 2-х сорбентів.

Склад

Пребіотики: лактулоза 100 мг, цикорію екстракт -80 мг – відновлюють мікрофлору кишечника.
Натуральні сорбенти: пектин яблучний 80 мг, хітозан -80 мг – сприяють детоксикації кишечника.
Мікродози вітамінів та мінералів: Віт. С – 5 мг, віт В1 – 0,1 мг, віт В2 – 0,1 мг, віт В3 – 1,0 мг, віт В5 – 0,5 мг, віт В6 – 0,1 мг, віт В9 – 20 мкг, віт Е – 0,5 мг, Цинк -0,75 мг, Селен 2,5 мкг. – для стимуляції росту біфідобактерій.

Для чого застосовується?

  • Покращення роботи кишечника при закрепах
  • Збереження корисною мікрофлори при антибіотикотерапії
  • Виведення токсинів при отруєннях
  • Нейтралізації та усунення алергенів при алергодерматозах
  • Відновлення балансу мікрофлори при проблемах зі шкірою
  • Детоксикації організму та нормалізації роботи кишечника в програмах зниження ваги

Як приймати?
1 – 2 капсули двічі на день.Термін вживання 30 днів

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів препарату. Вагітним, жінкам, та жінкам, що годують немовля перед початком прийому бажано проконсультуватися з лікарем.

Лактулоза - активує перистальтику кишечника і м'яко його послаблює, не подразнюючи при цьому слизову оболонку. Пригнічує процеси гниття в товстому кишечнику і знижує утворення токсичних продуктів. Пригнічує ріст патогенних мікроорганізмів в кишечнику і стимулює зростання біфідобактерій і лактобацил.

Хітозан - сприяє детоксикації організму і очищенню печінки. Забезпечує зв'язування і виведення солей важких металів (свинцю, кадмію, ртуті), мінеральних добрив, консервантів, емульгаторів, радіонуклідів, що надходять в організм з їжею. Хітозан багаторазово перевершує активність більшості відомих сорбентів. Має виражену лізотропну дією і знижує накопичення жирів в крові і печінці, сприяючи зниженню зайвої ваги.

Пектин яблучний - натуральний сорбент, має високу адсорбуючу активність, що значно перевищує аналогічні властивості активованого вугілля. Так само, є живильним середовищем для корисної мікрофлори кишечника. Усуває запори, стимулюючи перистальтику кишечника.

Інулін (екстракт цикорію) - пребіотик, що сприяє відновленню та зростанню природної мікрофлори кишечника і пригнічує патогенну мікрофлору, зменшує рівень холестерину в крові і печінці. Покращує засвоєння вітамінів і мінералів (особливо кальцію, міді, цинку, фосфору і заліза).

Вітаміни та мінерали в мікродозах – стимулюють розвиток власної мікрофлори кишечника.