Код: 6897980 LED-телевізор LG 43UR78006LK

  • Артикул: 43UR78006LK
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)

Гарантія: 12 місяців

Новий рівень домашніх розваг
Телевізор LG UR78006LK створений на базі процесора α5 AI 4K Gen6. Меню webOS 23 зі зручною навігацією відкриває перед вами різноманітний контент, підібраний з урахуванням унікального досвіду перегляду користувача. Модель легко працює з системами розумного будинку, підтримує голосові команди. Бездоганна UHD-картинка, об'ємний звук і трендовий контент - ідеальна платформа для мультимедійного дозвілля.

Коли деталі важливі
Функція HDR10 Pro деталізує зображення і точно передає кольори. Завдяки їй візуал відтворюється з яскравістю і контрастом, наближеними до реальних показників. Ви зможете насолоджуватися чистими білими та глибокими чорними відтінками, а кожна деталь буде передана з високою точністю, забезпечивши захопливий досвід перегляду.

Потужний візуальний потенціал
Процесор α5 AI Processor 4K Gen6 обробляє графіку на високому рівні та дає доступ до потужних можливостей штучного інтелекту. Він аналізує вміст і автоматично оптимізує налаштування екрана для досягнення найкращої якості зображення. Ви завжди бачитимете чіткі деталі, соковиті кольори та плавну динаміку, залучаючись до того, що відбувається на екрані на всі 100%.

Картинка в якості 4K
З функцією Upscaling відео низької роздільної здатності буде трансформовано до близької до якості 4K. Техніка використовує складні алгоритми для збільшення роздільної здатності та поліпшення промальовування пікселів. Ваші улюблені фільми, серіали та відеоігри матимуть ще реалістичніший і захопливіший вигляд на UHD-екрані телевізора LG UR78006LK.

Автоматичне регулювання яскравості
Девайс оснащений функцією самостійного налаштування яскравості, яка адаптує її до освітлення в кімнаті. Це дає змогу створювати ідеальну картинку в будь-яких умовах, запобігаючи появі засвічених сцен або нестачі світла на дисплеї. Ручне налаштування параметрів залишилося позаду - цей телевізор повністю самостійний.

Контент спеціально для вас
Персоналізовані рекомендації, що ґрунтуються на ваших уподобаннях і вже переглянутому, майже завжди потрапляють у "яблучко". Завдяки алгоритмам машинного навчання телевізор пропонуватиме нові фільми, серіали та шоу, які можуть зацікавити вас. Це дає змогу витрачати час на те, що дійсно подобається, без необхідності довгого пошуку.

В єдності з вашим будинком
LG UR78006LK легко інтегрується в системи розумного будинку, дозволяючи вам керувати різними пристроями через телевізор. Ви зможете контролювати освітлення, керувати розумною кухонною технікою, відстежувати ефективність роботи. Телевізор підтримує функції Apple AirPlay, HomeKit і Matter, що дає змогу легко під'єднуватися і взаємодіяти із сумісними пристроями та популярними сервісами.

Оцініть режисерське бачення
Режим Filmmaker Mode призначений для передачі контенту точно так, як задумував його режисер. Він вимикає обробку руху, корекцію кольору та інші ефекти, щоб зберегти оригінальне кінематографічне бачення. Ви зможете побачити фільм таким, яким зробила його команда: з ідеальною передачею кольорів, в оригінальних контрастності та пропорціях кадру. Це доповнення робить перегляд кіно ще більш захопливим та імерсивним.

Крутий ігровий досвід
Спеціальний функціонал, такий як HGiG і вбудований ігровий оптимізатор, гарантує, що ігри ААА-класу матимуть приголомшливий вигляд на екрані телевізора. Плавність і чутливість, мінімальна затримка введення і забезпечення комфортного ігрового процесу - цей екран створений для геймінгу. Ще ви можете отримати доступ до хмарного сховища через GeForce NOW. 

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Контрастність

Direct LED

Підтримка HDR

Є

Особливості

4K Upscaling

HDR10 / HLG

Оснащення
Процесор

α5 AI 4K Gen6

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

webOS 23

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Цифровий аудіо вихід

Optical

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

967 х 621 х 200

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

967 х 564 х 57.7

Вага з підставкою, кг

8.9

Вага без підставки, кг

8.8

Основний колір

Чорний