Код: 6745603 Лопатка OSCAR Master

  • Артикул: OSR-5009/13-3
  • Лопатка Master
  • Матеріал: нейлон
  • Колір: чорний

Гарантія: 14 днів

До аксесуарів серії MASTER входять: молоток для відбивання м’яса, лопатка для млинців і горизонтальна та вертикальна овочечистки.

Лопатка для приготування млинців стане вашим ідеальним компаньйоном, коли ви вирішити поласувати запашні млинці та пригостити ними рідних і близьких.

Робоча частина лопатки виготовлена з безпечного для здоров’я, харчового термостійкого нейлону. Цей матеріал витримує дуже високі температури, не пошкоджує посуд, навіть з антипригарним покриттям. До того ж, цей матеріал не вбирає сторонні запахи та легко очищується. Зручна довжина лопатки Oscar Master та її ручки зроблять приємним не лише куштування млинців, але і сам процес їх приготування. Пластикова ручка має приємне на дотик, антиковзаюче покриття soft-touch і отвір для легкого розташування на гачках.

OSCAR – це бренд посуду для приготування, який поєднав у собі багаторічний досвід європейських експертів і сучасні модні тенденції.

Посуд ТМ OSCAR розроблений групою українських випускників швейцарської кулінарної академії Culinary Arts Academy Switzerland.

В Академії вчили, що добір посуду на кухню – це таке ж мистецтво, як і створення найкращих страв. Коли ж під час стажування студенти відвідали європейське посудне виробництво, то зрозуміли, що поєднати високу якість, привабливий дизайн і прийнятну ціну – цілком можливо! Саме тоді й народилася ідея створити власну лінійку посуду та розвивати її на Батьківщині – в Україні.

Найголовніше те, що до створення посуду OSCAR команда ставилася, як до створення витвору мистецтва.

Так і з’явився новий бренд посуду OSCAR, який отримав високі оцінки кращих українських кулінарних майстрів і відкрив для кожного можливість готувати смачні шедеври на власній кухні у посуді європейського рівня!

Серія

Master

Матеріал

Нейлон

Можна мити в посудомийній машині

Ні