Код: 6406291 Материнська плата MSI H310M Pro-M2 Plus (s1151, Intel H310) mATX

  • Артикул: H310M PRO-M2 PLUS
  • Гніздо процесора: Socket 1151
  • Чіпсет мат.плати: Intel H310
  • Формат мат.плати: MicroATX

Гарантія: 3 роки

Оптимальне охолодження
Охолодження комп'ютера є суттєво важливим, коли мова йде про стабільність і високу продуктивність. Для цього ми встановили на платі достатню кількість роз'ємів для під'єднання керованих вентиляторів. Тепер ви можете повністю контролювати охолодження вашої системи.

Роз'єм для вентиляторів з PWM керуванням
Материнські плати MSI дозволяють повністю контролювати температуру всередині системного блоку, здійснюючи управління вентиляторами, домагаючись тим самим мінімального рівня шуму. Роз'єми для під'єднання вентиляторів також мають зручне розташування на платі і дозволяють під'єднувати найпопулярніші кулери.

Автоматичне визначення режиму: DC або PWM з гістерезисом
Роз'єми вентиляторів на материнських платах MSI автоматично визначають режим роботи вентилятора: DC або PWM, оптимізуючи швидкістю обертання вентилятор і рівень шуму. Гістерезис сприяє плавній роботі вентиляторів, дозволяючи системі залишатися тихою.

Програмне регулювання вентиляторів
Використовуючи інтерфейс BIOS або спеціальне програмне забезпечення, можна гнучко налаштувати роботу вентиляторів системи охолодження. Досить вказати 4 порогові значення температури для центрального процесора і материнської плати, і швидкість вентиляторів буде автоматично змінюватися, щоб підтримувати заданий температурний режим.

Насолоджуйтесь найсучаснішими відеостандартами
Завдяки підтримці найсучасніших відеостандартів під'єднання і технологій (OLED, HDR), а також можливості виведення зображення на застарілу відеотехніку, таку як аналогові проектори, материнські плати MSI розроблені спеціально, щоб робити життя простішим, отримуючи професійний результат.

Підтримка відео DVI і VGA
Для роботи з професійними моніторами, телевізорами, мультимедійними проекторами та іншими пристроями на даній материнській платі від MSI присутні роз'єми DVI і VGA. Який би тип екрана ви не хотіли під'єднати, використовуючи окрему відеокарту або вбудовану графіку, материнські плати MSI до цього готові.

4K UHD
Насолоджуйтесь відео із зображенням формату 4K UHD (ультрависока роздільна здатність 2160p) з материнськими платами MSI.

Інтерфейс HDMI
Дана материнська плата оснащена інтерфейсом HDMI, здатним передавати неймовірно чітке зображення у форматі 4K/Ultra-HD (4096х2160 пікселів) з частотою оновлення екрана 24 Гц.

Будь першим
Материнські плати MSI підтримують усі найостанніші стандарти для дискових накопичувачів. Це дозволяє під'єднувати будь-які високошвидкісні пристрої зберігання даних, додаючи переваг у роботі. Швидше запускайте програми, завантажуйте дані і підвищуйте продуктивність.

Насолоджуйтесь приголомшливою швидкістю завантаження системи, додатків та інших даних на материнських платах MSI. Інтерфейс M.2 є наступником mSATA і максимізує продуктивність SSD, збільшуючи швидкість до 20 Гбіт/с.

Прискорте роботу ваших дискових накопичувачів
Цей маленький і зручний інструмент автоматично визначає дискові накопичувачі в системі. При ввімкненні, X-Boost оптимізує SSD диски, дозволяючи прискорити роботу з даними. Це дозволяє швидше завантажувати ігри та економити час при передачі даних.

SATA накопичувачі
Ми подбали про те, щоб оснастити плати достатньою кількістю портів SATA для під'єднання необхідної кількості жорстких дисків, для зберігання даних великого об'єму.

Професійна якість звуку
Відчуйте по-справжньому приголомшливий звук. Завдяки технології Audio Boost і високоякісним компонентам ми гарантуємо високу якість звуку. Насолоджуйтеся захоплюючим звуком в іграх.

Швидко, стабільно, безпечно
Материнські плати поточного покоління оснащуються високоякісним вбудованим мережевим контролером, який оптимізований під професійні та мультимедійні додатки. Стабільно працюючи в режимі 24/7, він забезпечить швидку і захищену передачу великих обсягів даних.

Неперевершена продуктивність пам'яті
Материнські плати MSI мають спеціальний функціонал, що дозволяє додати вашій оперативній пам'яті ще більше швидкості і стабільності.

Глибокі можливості настройки
Грунтуючись на досвіді багаторічної історії створення найпродуктивніших материнських плат, оснащених розумним функціоналом, ми гарантуємо вам кращу продуктивність у найбільш екстремальних умовах. Величезна кількість налаштувань та інструментів у вашому розпорядженні задовольнить найвимогливішого користувача.

Підвищіть продуктивність ваших USB пристроїв
Копіювання ваших улюблених ігор і фільмів через USB швидко як ніколи. MSI пропонує велику кількість опцій для під'єднання і прискорення ваших USB 3.1 пристроїв, забезпечуючи блискавичні швидкості передачі даних!

Додатки, які допоможуть вам виграти
За роки створення зручних додатків для збільшення продуктивності комп'ютерної системи, ми раді запропонувати вам найважливіші утиліти. Використовуйте дані інструменти, щоб отримати максимум із вашої материнської плати і домагайтеся перемог у комп'ютерних іграх.

Бездоганна якість
Висока продуктивність і бездоганна надійність материнських плат MSI - результат використання добірних компонентів і новітніх технологій у поєднанні зі строгими тестами якості.

Дружній інтерфейс BIOS'а
Будьте впевнені, наш BIOS має найостанніші опції для налаштувань, а також простий інтерфейс управління. Широкі можливості для настройки дозволяють точно задати параметри системи й отримати максимальну продуктивність під час гри.
 

Основні характеристики
Призначення

Для настільних ПК

Чіпсет

Intel H310

Формат плати

Micro-ATX

Процесор
Гніздо процесора

Socket 1151

Підтримувані процесори

Intel Core / Pentium / Gold і Celeron 8-го покоління

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Форм-фактор пам'яті

DIMM

Кількість слотів пам'яті

2

Макс. обсяг пам'яті

32 ГБ

Підтримка двоканального режиму

Так

Вбудовані адаптери
Відео

Використовується вбудоване в процесор

Аудіо

7.1-канальний HD кодек ALC887

Мережевий адаптер

10/100/1000

Bluetooth

Немає

Wi-Fi

Немає

Слоти розширення
PCIe x16, шт.

1

PCIe x1, шт.

2

Внутрішні роз'єми і колодки
SATA III, шт.

4

Підтримка RAID

Немає

M.2, шт.

1

Колодка для 2-х USB 2.0 портів, шт.

1

Колодка для 2-х USB 3.0 портів, шт.

1

Порти і роз'єми на задній панелі
PS/2, шт.

1

USB 2.0, шт.

2

USB 3.0, шт.

2

LAN (RJ45), шт.

1

VGA (D-Sub)

1

HDMI

1

DVI

1

Аудіо роз'єми, шт.

3

Інші характеристики
Роз'єм живлення

24+8 pin

Розміри, мм

230 x 185