Код: 6816422 Мікрофон Epos B20 Grey

  • Артикул: 1000417
  • Тип під'єднання: Дротовий
  • Інтерфейс: USB
  • Довжина кабелю: 2.9 м

Гарантія: 2 роки

Новий EPOS B20 - це високоякісний цифровий USB-мікрофон з регульованою діаграмою спрямованості, який розроблений спеціально для роботи в режимі прямого ефіру, зокрема для ігрових онлайн-стримів, відеоконференцій, вологів та ін B20 відрізняється насамперед універсальністю. Він просто під'єднується до пристрою відтворення (plug-and-play), дозволяє буквально однією кнопкою вибрати оптимальну діаграму спрямованості (будь-яку із чотирьох), оснащений роз'ємом для моніторних навушників і зручною панеллю управління (з кнопками регулювання гучності, чутливості та відключення звуку).

Сумісність: ПК і софтфони, ігрова консоль PS4, комп'ютери під керуванням MacOS X.

Основні переваги моделі EPOS B20:

  • звук професійної студійної якості
  • під'єднання через USB, легко та просто
  • зручна панель керування основними параметрами аудіо
  • компактний надійний корпус і привабливий зовнішній вигляд
  • можливість швидко встановити найоптимальнішу з 4 діаграм спрямованості

Відмінний контент починається з професійного звуку
Можливість швидко вибрати оптимальну для конкретної робочої ситуації діаграму спрямованості із чотирьох варіантів і бездоганно чіткий і добре деталізований звук дозволяють проводити стрім (конференцію, запис тощо) завжди впевнено та професійно. Щоб контролювати аудіо в режимі реального часу було простіше, новий Epos B20 має аудіороз'єм для моніторних навушників і зручну систему управління.

Студійна якість мовлення
B20 захоплює звук із частотою дискретизації 48 кГц (а це 48000 вимірів аудіосигналу на секунду) і таким чином комфортно охоплює весь частотний діапазон, доступний людському слуху. Притому B20 звук передає не в стандартних 16 бітах (усього 65 тисяч різних значень), а з роздільною здатністю 24 біти (16 мільйонів різних значень), тобто у 256 разів точніше, забезпечуючи тим самим динамічний, багатий і надзвичайно чистий аудіосигнал студійної якості. правильно вловлюючи усі нюанси голосу.

Налаштовується за пару секунд
Власне, треба лише під'єднати Epos B20 до вільного порту USB настільного комп'ютера або ноутбука - і це все, мікрофон відразу ж готовий до роботи. Більше ніяких складнощів з налаштуваннями, усього кілька секунд - і ви вже в ефірі!

Привабливий і практичний дизайн
Новий B20 - мікрофон не лише потужний і функціональний, але й достатньо елегантний (щоб відмінно виглядати в кадрі, як мінімум). B20 виконаний у гладкому алюмінієвому корпусі, лаконічність і витонченість якого чудово підкреслює тонка смужка індикатора на темному матовому тлі покриття.

Чотири діаграми спрямованості на вибір
Кардіоїдна, стерео, двоспрямована та всеспрямована - у B20 діаграма перемикається теж однією кнопкою, завдяки чому мікрофон у будь-якій робочій ситуації можна миттєво переналаштувати на оптимальне захоплення звуку. У цьому плані B20 настільки універсальний, що без проблем справляється з будь-яким навантаженням, яке може виникати по ходу солоефіру, колективного виступу або активного ігрового стриму за участю цілої команди професійних геймерів. І не просто справляється, а гарантує найвищу якість передачі мови, а також вокалу, музики тощо.

УПЕВНЕНИЙ ГОЛОС - УПЕВНЕНИЙ СТРІМ

Завжди зручно
B20 легко встановлюється в будь-якому зручному для роботи положенні та повертається під будь-яким кутом - униз, угору або убік. Мікрофон комплектується фірмовою настільною підставкою, але в нього також передбачено стандартне кріплення з різьбленням на 3/8 дюйми для встановлення на пантограф, штатив або навіть на вудочку.

Аудіомоніторинг стриму в реальному часі
Моніторні навушники для контролю голосу, стримування та звуку в грі під'єднувати можна просто до мікрофона, для цього у B20 є вбудований аудіороз'єм.

Панель управління
Найнеобхідніші для роботи елементи керування аудіо розташовані безпосередньо на мікрофоні та завжди під рукою.

Індикатор ефіру
В20 у будь-який момент часу сам підкаже, чи увімкнено звук або вимкнено.

Оптимальний рівень чутливості одним рухом
Під час стримування рівень чутливості Epos B20 можна підкоригувати просто регулятором, який зручно розташований безпосередньо на самому мікрофоні. Однак не забуваємо, що якщо чутливість вище, ніж треба, то мікрофон може спотворювати голос, а якщо, навпаки, занадто низька, то правильно захоплювати та передавати голос йому теж буде складніше. Отже, до виходу в ефір треба трохи поекспериментувати та за допомогою регулятора знайти та встановити чутливість B20 на потрібний рівень. Крім того, чутливість B20 можна настроювати й у програмі EPOS Gaming Suite.

EPOS Gaming Suite - найзручніший інструмент для тонкого налаштування B20
Програма EPOS Gaming Suite розроблена для комп'ютерів на базі операційної системи Windows 10. Завантажити програму можна безкоштовно із сайту компанії. EPOS Gaming Suite - це простий і функціональний програмний інструмент, який дозволяє контролювати режими відтворення звуку (перемикатися між стереозвуком 2.0 і повноформатним 7.1-канальним об'ємним звуком) і налаштовувати мікрофон. Крім того, у EPOS Gaming Suite передбачені також функції реверберації, оптимізації голосу, Side Tone (можна послухати себе), Noise Gate (шумозаглушення) та вбудований еквалайзер із набором готових пресетів для найпопулярніших ігрових жанрів і сетапів. Іншими словами, якщо ви стримаєте та граєте на ПК, то з Gaming Suite у вас завжди є можливість швидко та якісно налаштовувати звук у стримі та в ігровому ефірі у відповідність до своїх персональних уподобань.

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

  • мікрофон Epos B20;
  • настільна підставка для мікрофону
  • кабель USB довжиною 2.9 м
  • короткий посібник користувача щодо швидкого під'єднання мікрофона
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації мікрофона
Тип

Дротовий

Довжина дроту

2.9 м

Роз'єм

USB

Чутливість мікрофона

-37 dBV/PA

Частотний відгук

20-20000 Гц

Особливості

Номінальний опір: 15 Ом

Співвідношення сигнал-шум, А-зважений (відн. 94 дБ): 90 дБ

Вага, г

530