Код: 6809998 Мікрофон JBL QUANTUM Stream Black (JBLQSTREAMBLK)

  • Артикул: JBLQSTREAMBLK
  • Тип під'єднання: Дротовий
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 12 місяців

Технологія JBL для ідеальної потокової передачі голосу
Завжди виступайте голосно та ясно. Подвійний 14-міліметровий електретний конденсатор Quantum Stream і висока частота дискретизації 96 кГц уловлюють кожен звук для ідеальної потокової передачі голосу.

Два вибираються шаблони захоплення голосу
Завдяки двом шаблонам захоплення голосу JBL Quantum Stream можна легко перемикатися між кардіоїдним мікрофоном, який робить один голос гучним і чітким, і всеспрямованим мікрофоном для захоплення більше одного голосу або навіть живого виступу.

Універсальне кріплення
Встановіть мікрофон так, як вам зручно, у будь-якому місці та в будь-якій ситуації. Три варіанти встановлення та двостороння підставка дозволяють переміщати JBL Quantum Stream на 360 градусів, під'єднувати його до штатива для камери, прикріплювати до штанги тощо.

Голосовий моніторинг із простим регулюванням гучності
Слідкуйте за своїм мікрофонним голосом по-своєму. Керуйте гучністю ПК безпосередньо з навушників, мікрофона або ПК.

Завжди знайте, коли у вас вимкнено звук
Вимкнути або увімкнути звук одним натисканням кнопки. Світловий індикатор у вигляді кільця RGB підтверджує ваш статус, тому ви завжди знатимете, коли вас почують.

Конденсаторний мікрофон з двома капсулями для ідеальної потокової передачі
Два електретні конденсаторні мікрофони діаметром 14 мм і частота дискретизації 96 кГц гарантують, що ваш голос буде записаний голосно та чітко.

Міцний металевий корпус преміум-класу
Стильний і міцний, JBL Quantum Stream оснащений алюмінієвою підставкою, металевим кільцем і залізною сіткою для чудового зовнішнього вигляду та підвищеної стійкості під час використання.

Сумісність з JBL QuantumENGINE
Програмне забезпечення JBL QuantumENGINE для ПК розширює ваші можливості за межами ігор, дозволяючи вам налаштовувати такі функції, як голосовий еквалайзер, колір RGB на індикаторі дзвінка, вимкнення та ввімкнення мікрофона та вибір діаграми спрямованості. 

Тип

Дротовий

Роз'єм

USB

Чутливість мікрофона

- 37 дБ

Частотний відгук

20-20000 Гц

Вага, г

248