Код: 6811443 Мікрохвильова піч Gorenje BM201AG1X (AG820A3DF)

  • Артикул: 740247
  • Тип НВЧ: З грилем
  • Тип управління: Кнопкові
  • Внутрішній об'єм: 20 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 38.8 х 34.5 см

Гарантія: -

Очищення AquaClean
Автоматичне очищення без побутової хімії
Налийте воду в миску, придатну для мікрохвильового приготування, поставте в піч і ввімкніть AquaClean. Пара розм'якшить забруднення на стінках камери. Після завершення програми протріть стінки вологою тканиною.

Автоматичні програми
Програми для будь-якого випадку
Автоматичні налаштування спрощують приготування деяких страв, наприклад попкорну, курячих нагетсів, піци або макаронів. Ви вибираєте тип страви, вводите її вагу і піч автоматично налаштовує потужність і тривалість приготування.

Захисне блокування
Блокування від дітей
Мікрохвильову піч можна заблокувати, щоб запобігти випадковому ввімкненню.

Гриль
Ідеальна скоринка - легко!
Гриль дозволяє досягти особливо рум'яної скоринки на стравах. Комбінуючи гриль із мікрохвилями, можна прискорити приготування. Після закінчення половини часу піч попереджає звуковим сигналом, що продукти необхідно перевернути, щоб вони рівномірно приготувалися і запеклися до золотистої скоринки.

InoxTerior
Камера з нержавіючої сталі
Внутрішня камера мікрохвильових печей виготовлена ​​із нержавіючої сталі, що гарантує бездоганні результати приготування. Нержавіюча сталь дозволяє рівномірно розподіляти мікрохвилі по всьому внутрішньому простору та значно спрощує очищення.

Мікрохвилі у поєднанні з грилем
Не треба довго чекати
Поєднуйте переваги мікрохвиль і гриля, щоб дізнатися про нові можливості приготування. Ви здивуєтеся, як швидко можна приготувати невеликі шматки м'яса, піцу та багато інших страв і при цьому гарантовано отримати апетитну хрустку скоринку.

Захисний вимикач
Безпека понад усе
Захисний вимикач забезпечує безпечне користування мікрохвильовою піччю. Він автоматично перериває роботу, якщо дверцята печі відчинені.

Цифровий дисплей
Зручно й інформативно
Елегантний і наочний цифровий дисплей дозволяє повністю контролювати процес приготування відповідно до вибраних функцій. На дисплеї відображається час, що залишився до кінця програми, та вибраний режим нагрівання.

Швидкий старт
Корисна функція для підігріву страв
Ви неодмінно оціните "Швидкий старт", коли з нетерпінням чекатимете свій обід: адже функція дозволяє швидко підігріти їжу всього натисканням на кнопку. Якщо потрібно додати ще 30 секунд, натисніть кнопку ще раз.

Покрокове приготування
Чудові страви за кілька кроків
Ви можете запрограмувати кілька послідовних етапів приготування, поставивши для кожного з них свої параметри. Наприклад, для кроку 1 можна вибрати більше мікрохвиль, ніж гриля, для кроку 2 навпаки або спочатку задати розморожування, а потім запікання. У покроковому режимі мікрохвильова піч автоматично вмикає кроки один за одним, тому вам не потрібно робити це вручну.

Таймер
Усі мікрохвильові печі Gorenje дозволяють встановити тривалість роботи до 95 хвилин залежно від моделі. Дисплей показує час, що залишився до кінця приготування.

Підігрів посуду
Для професійної подачі страв
Ще одна автоматична програма — «Підігрів посуду» — підігріває тарілки, щоб страви, що подаються на них, довше зберігали свій смак і аромат. 

Тип НВЧ

З грилем

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Є

Основні характеристики
Внутрішній об'єм, л

20

Потужність НВЧ, Вт

800

Потужність грилю, Вт

1000

Діаметр поворотного столу, см

24.5

Кількість рівнів потужності

5

Кількість програм

15

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Очищення AquaClean

Тип нагрівального елемента: трубчастий

Внутрішнє покриття

Нержавіюча сталь

Захист від дітей

Є

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 38.8 х 34.5

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

65 х 44.9 х 40.4

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56-56.8 х 38 х 34.5

Вага, кг

15

Вага в упаковці, кг

17.4

Основний колір

Нержавіюча сталь