Код: 6807725 Мікрохвильова піч Gorenje MO20S4BC (M20XYZ)

  • Артикул: 738796
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип керування: Кнопкове
  • Внутрішній об'єм: 20 л
  • Потужність НВЧ: 700 Вт

Гарантія: 2 роки

Суцільне скління дверцят
Немає місця для бруду
Внутрішня сторона дверцят має суцільне скління без рамки й отворів, де міг б накопичуватися бруд. Внутрішнє скло, як і самі дверцята, можна легко зняти, очистити та легко встановити на місце. Усе це значно спрощує очищення.

Автоменю
Низка моделей мікрохвильових печей має автоматичні програми для простого приготування деяких видів страв. Ви вводите тип і вагу продукту, а піч сама вибирає оптимальну потужність і час приготування. Для тих, хто часто користується певною програмою для приготування улюбленої страви, стане в нагоді функція запам'ятовування. З її допомогою можна зберегти налаштування та встановлювати їх надалі натисканням однієї кнопки.

Рівномірне нагрівання 360° StirTechnology
Удосконалена технологія подає мікрохвилі в камеру знизу через керамічне дно, а потім рівномірно розподіляє по всьому простору, тому їжа нагрівається оптимально, і недоготовлених або переготовлених областей не залишається. Замість тарілки, що обертається, печі оснащені спеціальним керамічним столом, що збільшує корисний простір камери та спрощує очищення.

Очищення AquaClean
Налийте воду в скляну склянку або керамічну чашку, поставте в піч і ввімкніть програму AquaClean. Пара розм'якшить забруднення на стінках камери. Після завершення програми вам залишиться лише протерти стінки вологою тканиною.

Розморожування
Це проста мікрохвильова піч, але в ній є все потрібне. Вона оснащена функцією розморожування, яка дозволяє швидко та рівномірно розморожувати будь-які продукти.

Рівень потужності за вашим бажанням
Якщо вам потрібно щось швидко нагріти, наприклад, закип'ятити воду або підігріти суп, вибирайте високу потужність мікрохвиль. Середня потужність підходить для приготування на парі чи смаження. Низька потужність більш щадна, але при цьому продукти можуть втрачати вологу.

11 автоматичних програм
Деякі моделі мікрохвильових печей мають автоматичні програми для приготування деяких видів страв. Ви вводите тип і вагу продукту, а піч сама вибирає оптимальну потужність і час приготування для досягнення оптимальних результатів.

Звуковий сигнал про закінчення приготування
Мікрохвильова піч подає звуковий сигнал, коли приготування завершується. Тож не обов'язково постійно стежити за мікрохвильовою піччю — ви можете накрити стіл або почитати новини.

Таймер
Найшвидший спосіб використання мікрохвильової печі – просто встановити час роботи. Дисплей показуватиме час, що залишився до кінця приготування. 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Кнопкове

Внутрішній об'єм, л

20

Потужність НВЧ, Вт

700

Кількість рівнів потужності

5

Кількість програм

11

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Звуковий сигнал

Функція розморожування за вагою чи часом

Внутрішнє покриття

Емаль

Тип відкриття дверцят

Ручкою

Фізичні параметри
Розміри, см

45 x 26 x 34

Вага, кг

13.8

Колір

Чорний