Код: 6690745 Мікрохвильова піч Samsung GE88SUG/UA

  • Артикул: GE88SUG/UA
  • Тип НВЧ: З грилем
  • Тип управління: Кнопкове
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт

Гарантія: 3 роки

Покриття з біокераміки
Гордість компанії - внутрішнє покриття з інноваційного матеріалу. Біокераміка, яка використовується в серії Samsung GE88S, відрізняється високою міцністю і відмінними показниками довговічності. Виробник настільки впевнений в якості продукції, що заявляє про 10-річний термін служби своїх виробів. Причина в тому, що керамічний шар не боїться подряпин, не схильний до корозії і легко чиститься.

Гриль і мікрохвилі
Мікрохвильова піч Samsung GE88S відмінно поєднує можливості магнетрона та гриля. Тепер ви можете готувати в мікрохвильовці не лише повноцінні за смаком і складом страви. Ви досить легко можете зробити рум'яну скоринку. А це завжди виглядає апетитно! Використовуйте функцію «+30 сек Гриль», щоб надати готовій страві фінальний штрих. Корисний об'єм камери 23 літри дозволяє використовувати великий посуд для приготування.

Швидке розморожування
Одна з переваг мікрохвильовки Samsung GE88S полягає в тому, що ви можете швидко і якісно розморожувати продукти. Вам знайома ситуація, коли гості на порозі, а у вас м'ясо ще в морозилці? Особливий алгоритм розморожування дозволяє досить швидко та дбайливо довести температуру шматка до кімнатної температури. При цьому продукти зберігають свої соки, а значить не втратять смак і текстуру після приготування. Для правильної роботи вам потрібно лише вказати вагу замороженого продукту.

Режим очищення
Справжній подарунок для любителів чистоти - вбудована програма для очищення. Мікрохвильовка Samsung GE88S має режим усунення запахів. Тепер після приготування або розігрівання страви ви можете швидко відновити свіжість. Надалі ви не будете відчувати запах вчорашнього борщу при розігріві плову сьогодні. 

Тип НВЧ

З грилем

Тип керування

Кнопкове

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Тип гриля

ТЕН

Потужність грилю, Вт

1100

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість рівнів потужності

6

Кількість програм

41

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Швидкий старт

Біокерамічне покриття

Eco mode (режим збереження енергії в режимі stand-by)

Розморожування за вагою

Розморожування за часом

Встановлення часу (годинник)

Тип відкриття дверцят

Кнопкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.5 х 48.9 х 35.5

Вага, кг

13

Колір

Сірий