Код: 6690747 Микроволновая печь Samsung ME83XR/UA

  • Артикул: ME83XR/UA
  • Тип СВЧ: Обычная (соло)
  • Тип управления: Сенсорное
  • Внутренний объем: 23 л
  • Мощность СВЧ: 800 Вт

Гарантія: 3 роки

Біокерамічне покриття
Біокерамічна емаль — це унікальна розробка компанії Samsung, яка використовується для покриття внутрішньої камери печі. Надзвичайно гладке покриття з БІОкерамічної емалі дає змогу легко відмивати жир і бруд від внутрішніх стінок. Надзвичайно висока міцність і захисні якості покриття роблять його набагато стійкішим до подряпин, ніж будь-яке інше покриття мікрохвильової печі. БІОкераміка вп'ятеро менше схильна до появи подряпин ніж нержавіюча сталь.

Автоменю думає за вас
Немає часу гортати кулінарну книгу? Не можете знайти потрібний рецепт? Мало часу, щоб проявити свою креативність? Тоді надайте системі ''Автоменю'' НВЧ-печі Samsung замовити для вас смачну страву. Замість того, щоб гадати, які час і температуру встановити, просто пройдіть по системі меню й натисніть кнопку, щоб ініціювати процес приготування обраної страви. Після закінчення процесу ваші друзі та близькі будуть просто вражені вашими кулінарними здібностями. Але не зізнавайтесь, що вам допомогла функція Автоменю. Нехай це буде наша маленька таємниця.

Антибактеріальні властивості
БІОкерамічне покриття запобігає зростанню бактерій, оскільки подрібнений ельван, що входить до складу Біокерамічної емалі, забезпечує антибактеріальні властивості.

Легкість в очищенні
Гладке покриття з Біокерамічної емалі й антипригарне покриття дають змогу легко відмити жир і бруд від внутрішніх стінок. Просто протріть вологою тканиною після використання.

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Сенсорне

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість рівнів потужності

6

Таймер

99 минут

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Быстрый старт

Режим энергосбережения

Звуковой сигнал окончания приготовления

Зеркальная передняя панель

Интерфейс на украинском языке

Внутрішнє покриття

Емаль

Тип відкриття дверцят

Кнопкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.5 х 48.9 х 38

Вага, кг

12.5