Код: 6690748 Мікрохвильова піч Samsung ME88SUB/UA

  • Артикул: ME88SUB/UA
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: Кнопкове
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт

Гарантія: 3 роки

Доступна модель
Навіть у доступній ціновій категорії у топових виробників є пристрої, які вигідно відрізняються від невідомих брендів. Якщо взяти за приклад Samsung ME88, то продукція корейського гіганта - це гарантія якості та довговічність. Не останню роль відіграє і безпека як при використанні, так і при виробництві. Ви точно знаєте, що пристрій пройшов безліч перевірок і відповідає жорстким стандартам якості та безпеки. З урахуванням ціни немає причин відмовлятися від покупки такого пристрою.

Проста та зручна мікрохвильова піч
Основна модель використання мікрохвильовки - це розігрів страв. Рідше використовується розморожування продуктів, а готують у мікрохвильовці зовсім небагато людей. Тому при всій своїй простоті Samsung ME88 здатна з легкістю виконувати поставлені завдання. 6 рівнів нагріву та потужність 800 Вт - досить для будь-якого процесу в домашніх умовах.

Великий внутрішній об'єм
При першому погляді здається, що Samsung ME88 - це стандартна мікрохвильовка. Але виробник вказав, що об'єм збільшився до 23 літрів. При цьому, якщо ви відкриєте дверцята та заглянете всередину, то з подивом виявите величезний простір. Секрет криється в грамотному підході при проектуванні моделі. Використання сучасних комплектуючих допомогло збільшити розмір столу до 28,8 сантиметрів. Це дуже багато, і в процесі використання ви не раз з вдячністю зверните увагу на цю особливість.

Якість виготовлення
Компанія Samsung завжди відрізнялася увагою до довговічності. Це позначається на довгому гарантійному терміні. Але в мікрохвильовці ME88 виробник побив рекорди. Гарантія на внутрішнє покриття з біокераміки становить 10 років! Неймовірно, але значить компанія дійсно впевнена в тому, що пристрій здатен працювати так довго. Таке покриття стійке до подряпин, не схильне до корозії і дуже легко чиститься при прибиранні. 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Кнопкове

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість рівнів потужності

6

Кількість програм

30

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Швидкий старт

30 рецептів приготування

Eco mode (режим збереження енергії в режимі очікування)

Розморожування за часом

Встановлення часу (годинник)

Внутрішнє покриття

Емаль

Тип відкриття дверцят

Кнопкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.5 х 48.9 х 34.4

Вага, кг

12

Колір

Чорний