Код: 6690749 Мікрохвильова піч Samsung ME88SUT/UA

  • Артикул: ME88SUT/UA
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: Кнопкове
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт

Гарантія: 3 роки

Завжди як новенька
Керамічна емаль за зручністю поступається хіба що помічнику по господарству, який вимиє піч за вас. Перш за все, вона міцна, як і годиться для якісного кухонного начиння. Як би ви з нею не поводилися, вона не буде покриватися подряпинами, як нержавіюча сталь, або тріскатися, як пластик. А ще її дуже легко мити. Будь-які забруднення на раз стираються вологою ганчіркою. Крім того, стінки печі покриті інноваційним матеріалом, який знищує бактерії і усуває неприємні запахи. Для вас усе це - дуже хороші новини: адже ваші домашні, безсумнівно, полюблять цю піч, але навряд чи будуть з готовністю її відмивати.

Економія одним натисканням кнопки
Кнопка Eco дозволяє заощадити до 40% електроенергії в режимі очікування. Одне натискання - і ось ви вже економите гроші, електрику та природні ресурси.

Розморожування за лічені хвилини
Розморожування - процес не лише довгий, але і непередбачуваний. Найчастіше страва виявляється мокрою в одних місцях і залишається твердокам'яною в інших. Але функція швидкого розморожування Samsung розморожує продукти швидко та рівномірно, відновлюючи їх первозданний стан і тим самим допомагаючи приготувати чудову вечеря.

Автоменю думає за вас
Немає часу гортати кулінарну книгу? Не можете знайти відповідний рецепт? Занадто поспішайте, щоб викручуватись з приготуванням їжі? Тоді дозвольте автоменю мікрохвильової печі Samsung приготувати вам що-небудь смачненьке. Замість того щоб вираховувати час і температуру приготування, просто виберіть один з пунктів меню і натисніть кнопку, щоб запустити процес. Друзі та родичі будуть у захваті від ваших кулінарних досягнень, але не хвилюйтеся - автоменю вас не видасть. Це буде наш з вами маленький секрет.

Три хвилі краще, ніж одна
Samsung пишається своїм умінням покращувати будь-які пристрої за допомогою власних інноваційних технологій. Наша система потрійного поширення гарантує, що будь-яку страву - від піци до склянки теплого молока - буде приготовлено ідеально та смачно завдяки трьом точкам поширення мікрохвиль. Наші мікрохвильові печі забезпечують рівномірну та ретельну обробку будь-якої їжі.

Блокування від дітей
Духовки Samsung оснащені спеціальними функціями блокування, які дозволяють захистити дітей від опіків. 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Кнопкове

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість рівнів потужності

6

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Швидкий старт

Біокерамічне покриття

30 рецептів приготування

Eco mode (режим збереження енергії в режимі очікування)

Розморожування за вагою

Розморожування за часом

Встановлення часу (годинник)

Тип відкриття дверцят

Кнопкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.5 х 48.9 х 34.4

Вага, кг

12

Колір

Сріблястий