Код: 6863217 Мінісистема Samsung MX-T70/RU

  • Артикул: MX-T70/RU
  • Тип: Мінісистема
  • Вихідна потужність (RMS): 1500 Вт
  • Інтерфейси: Bluetooth, USB, AUX (3.5 мм)

Гарантія: 12 місяців

Потужність 1500 Вт
Акустична система Samsung MX-T70/RU допоможе реалізувати будь-які задуми щодо звукового супроводу вечірки. Здивуйте гостей приголомшливим звуком потужністю 1500 Вт. Конструкція Samsung Sound Tower здатна давати неймовірну гучність, а за рахунок будови корпусу не буде ніяких підзвуків і шумів – усі вібрації поглинаються стінками колонки. Максимум функціоналу та можливість під'єднання девайсів бездротовим способом дозволять зробити свято незабутнім.

Двоспрямоване звучання
Родзинкою Samsung MX-T70/RU стала двоспрямованість. Звукові хвилі поширюються в обидва боки від техніки, тим самим створюючи умови для комфортного прослуховування, в якій би частині кімнати ви не знаходилися. Увесь простір заповнюється крутим аудіо, а ви занурюєтеся в атмосферу нічного клубу, не покидаючи власної оселі.

Опрацьовані баси
Для гармонійного звучання вкрай важливо збалансувати низькі частоти, які роблять композицію насиченою та яскравою. Для цього в конструкції передбачений 10-дюймовий сабвуфер, який відповідає за НЧ-діапазон. Збільшений хід дифузора дозволить не просто почути, але по-справжньому відчути бас у всій його красі.

Стильна LED-підсвітка
Додайте яскравості вечірці – у всіх її варіантах. Вбудоване LED-освітлення можна налаштувати на різні режими світіння (Party, Ambient, Dance, Thunder Bolt, Star). Налаштування параметрів здійснюється за допомогою софта на смартфоні. Світлові ефекти в ритм музичного супроводу зроблять танці незабутніми.

Режим караоке
Для любителів співати колонка Samsung MX-T70/RU стане кращим придбанням, тому що вона має режим караоке. Продемонструйте друзям свої вокальні дані або заспівайте разом. Звуковий супровід не перекриває голос співака, всі ноти виразно чутні й акуратно подані. Під'єднавши мікрофони, ви підкорите цей вечір!

Об'єднання колонок у мережу
Творці техніки передбачили два формати під'єднання інших пристроїв – дротовий і бездротовий. В останньому разі застосовують інтерфейс Bluetooth. Крім під'єднання інших акустичних девайсів, ви також можете разом під'єднати до них кілька смартфонів, щоб поділитися своєю музикою.

 

Загальні параметри
Тип

Міні-системи

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

1500

Підключення
Тип підключення

Бездротове

Дротове

Інтерфейс

USB

Bluetooth

AUX (3.5 мм)

Функції і особливості
Зовнішній підсилювач

Немає

FM-тюнер

Немає

Караоке

Є

Особливості

Управління через смартфон

Додаткові характеристики

Bass Booster

Party Lighting: PARTY, AMBIENT, DANCE, THUNDER BOLT, STAR, OFF

DJ Effect: NOISE, FILTER, CRUSH, CHORUS, WAHWAH

Режими звуку: PARTY, STANDARD(MONO), HIPHOP, EDM, ROCK, LATIN, HOUSE, REGGAE

Живлення
Енергоспоживання

Споживана потужність у режимі очікування: 0.5 Вт

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал, пластик

Розміри, мм

463 x 884 x 455

Вага, кг

26.5

Колір

Чорний