Код: 6061065 Багатофункціональний пристрій Canon iR1740i

  • Артикул: 4746B006
  • Технологія друку: Лазерна
  • Максимальний формат друку: А4
  • Роздільна здатність друку: 600 x 600 dpi
  • Інтерфейси: USB

Гарантія: 12 місяців

Покращена продуктивність
Завдяки швидкості друку 40 стор./хв, максимальній кількості паперу 2300 аркушів формату А4 і невеликому фінішору компактний imageRUNNER1740i просто створений для високої продуктивності в найактивніших робочих групах. Інтуїтивний сенсорний екран із діагоналлю 5,7 дюйма можна нахиляти під будь-яким потрібним кутом.
Пошук протоколу LDAP прискорює і спрощує розповсюдження документів електронною поштою завдяки швидкому знаходженню адрес заощаджує час і покращує робочий процес. Пристрій також дозволяє надсилати відскановані документи електронною поштою у кольорі. Крім того, imageRUNNER1740i підтримує можливість сканування на USB-накопичувачі та друку з нього.*

Контроль витрат
Сумісність з програмним забезпеченням uniFLOW компанії Canon дозволяє ефективніше контролювати витрати, дозволяючи відстежувати та стягувати оплату за певні завдання друку з окремих користувачів, відділів, підрозділів і проектів.
Сумісність з e-Maintenance компанії Canon дозволяє продовжити термін безвідмовної експлуатації та скоротити витрати часу на обслуговування завдяки функції дистанційного діагностування, автоматичного зчитування показань лічильників і моніторингу витратних матеріалів. Завдяки системі поштучної оплати ви платите лише за те, що надрукували, маючи можливість краще контролювати свої витрати.

Безпека
Вбудована функція безпеки передбачає можливість" змісту" надрукованих копій, доки їх не забере відповідний користувач, скориставшись своїм PIN-кодом. Це дозволяє уникати накопичення документів у вихідних лотках і несанкціонованого доступу до них. Одночасно можна зберігати до 100 таких завдань друку. Крім того, завдяки рішенню uniFLOW компанії Canon, цю функцію можна поєднувати з картковими системами безпеки, завдяки чому користувачі можуть відразу відкривати та друкувати потрібну кількість завдань. Після друку вони автоматично видаляються для бездоганного контролю над документообігом.

Зменшення впливу на довкілля
imageRUNNER1740i відповідає стандарту ENERGY STAR ® і має надзвичайно низьке значення TEC (Типове споживання електроенергії), а в сплячому режимі споживає всього 1 Вт. Високопродуктивний двосторонній друк допомагає заощаджувати кошти, час і папір.

Інтеграція в мережу
imageRUNNER1740i можна легко вмикати в існуючу мережу, існуюче комп'ютерне середовище та системи друку з підтримкою UFRII-LT/PCL і PostScript. Сумісність з uniFLOW дозволяє легко розташувати пристрій поруч із будь-яким пристроєм imageRUNNER ADVANCE для ефективного використання змішаних комбінацій пристроїв. Після під'єднання рішення iW Management Console (iWMC) дозволяє централізовано та дистанційно керувати та контролювати усі пристрої.  

Тип

БФП

Призначення

Для малого офісу

Основні характеристики
Тип друку

Чорно-білий

Технологія друку

Лазерна

Максимальна роздільна здатність друку, dpi

600 х 600

Швидкість монохромного друку

До 40 стор/хв (формат A4)

Загальні характеристики
Розміри, см

56 х 63.3 х 50

Вага, кг

44.3

Колір

Білий