Код: 6899424 Мультипіч Russell Hobbs SatisFry Air Medium 27160-56

  • Артикул: 25059036001
  • Тип: Мультипіч (аерофритюрниця)
  • Об'єм чаші: 4 л
  • Кількість програм: 10

Гарантія: 2 роки

У мультипечі Russell Hobbs Medium 27160-56 є все необхідне для приготування смачних обідів без особливих зусиль. SatisFry дозволить вам приготувати до 800 г картоплі фрі та заощадити до 47 % енергії в порівнянні зі звичайною духовкою. Використовуючи її, ви можете повністю відмовитися від масла або значно зменшити його кількість, роблячи їжу максимально здоровою та корисною для вас та вашої родини. М'ясо, овочі та риба, обсмажені гарячим повітрям, також зберігають свою природну соковитість та чудовий смак. Страви готуються швидко і легко, без суєти та безладдя на кухні.

Насолоджуйтесь різноманітними стравами завдяки 10 функціям приготування: картопля фрі, овочі, запікання, риба, яйця, курка, гриль, розігрів, розморожування та дегідратування.

Інтуїтивно зрозумілий цифровий дисплей показує час, температуру та способи приготування, полегшуючи налаштування та керування за допомогою одного дотику. Для очищення просто протріть його вологою тканиною.

Чи готовите ви ніжного лосося або ситний стейк, завдяки точному контролю температури до 220 ° C ви можете бути впевнені, що ваші страви будуть приготовлені за правильної температури. Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати 500 г продуктів. Вміщує максимум 800 г картоплі.

Знімну чашу та пластину для приготування як у фритюрі, безпечно мити в посудомийній машині*. *Протестовано на 100 циклах миття в посудомийній машині.

Тип

Мультипічь (аерофрітюрніца)

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Є

Потужність, Вт

1350

Обсяг чаші, л

4

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

10

Функції

Смаження

Підтримка температури

Особливості

Технологія Air Fryer підсмажує, підрум'янює і запікає практично без олії

Циркуляція повітря температурою до 220°C, що забезпечує рівномірне приготування, підсмажування і обсмажування, а також чудовий смак страв

Функція "Нагадування про струшування" - це звуковий сигнал, який лунає в середині циклу приготування, для таких продуктів, як чіпси та нагетси, які потрібно струсити для досягнення хрусткої та рівномірної скоринки

10 функцій приготування - попереднє налаштування: картопля фрі, овочі, запікання, риба, яйця, курка, гриль, розігрівання, розморожування і дегідратування

Налаштування можна регулювати та контролювати, щоб забезпечити потрібний спосіб приготування

Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати 500 г продуктів

Вміщує максимум 800 г картоплі

Пристрій економить до 46% енергії порівняно з традиційною духовкою

Приготування з невеликою кількістю олії або без неї

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Алюміній

Пластик

Розміри, см

25.6 х 25.2 х 34

Вага, кг

3.97

Колір

Чорний