Код: 6747102 Мультиварка Philips HD9200/90

  • Артикул: HD9200/90
  • Тип: Мультипіч (аерофритюрниця)
  • Об'єм чаші: 4.1 л
  • Кількість програм: 4

Гарантія: 2 роки

Корисне смаження з технологією Rapid Air

Технологія Rapid Air з унікальним дизайном «starfish» (морська зірка) забезпечує циркуляцію гарячого повітря для приготування смачної їжі, яка хрустка зверху та ніжна всередині, практично без олії.

Смачні рецепти для мультипечі для здорового способу життя

Відкрийте для себе сотні смачних, корисних та швидких рецептів страв для приготування у мультипечі. Рецепти в додатку NutriU*** підібрано експертами з раціонального харчування для щоденного приготування.

Рецепти персоналізовано відповідно до ваших уподобань

Отримуйте щоденні рекомендації щодо рецептів, які підійдуть до смаку членам вашої сім’ї. Що більше ви користуєтесь додатком NutriU, то краще він може підбирати ідеї відповідно до ваших потреб. Отримайте натхнення від інших і стежте за людьми з подібними смаками***.

Смажте, печіть, запікайте і, навіть, підігрівайте.

Нова мультипіч Philips Essential відкриває безліч можливостей: смажте, печіть, запікайте і, навіть, підігрівайте! Готуйте щоразу ідеальну їжу незалежно від того, що ви вирішили приготувати.

Домашні страви – це легко.

Розкрийте весь потенціал мультипечі для приготування смачніших та корисніших страв. Дізнайтеся про функції, які економлять час, і вдоскональте навички приготування домашніх страв, які ви й ваша сім’я люблять їсти щодня.

Регульований час та температура

Вбудований таймер дозволяє попередньо налаштувати час приготування до 60 хвилин. Функція автоматичного вимкнення включає звук, який дозволяє дізнатися, що страва готова. Регулятор температури дає змогу попередньо встановити найоптимальнішу температуру приготування страви аж до 200 градусів. Насолоджуйтеся хрумкою підрум’яненою до золотистого кольору картоплею, легкими закусками, курятиною тощо, адже все це буде приготоване за правильного налаштування часу й температури.

Легке використання та чищення

Усі знімні частини можна мити в посудомийній машині. Кошик мультипечі QuickClean має антипригарне покриття для легкого чищення. Смаження за допомогою повітря оберігає ваш дім від запаху смаженої олії, який буває у разі використання звичайної фритюрниці.

Тип

Мультипічь (аерофрітюрніца)

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Потужність, Вт

1400

Обсяг чаші, л

4,1

Кількість програм, шт

4

Особливості

Автоматичне вимкнення

Термоізольований корпус

Можна мити в посудомийній машині

Перемикач увімкнення/вимкнення

Сигнал готовності

Налаштування температури

Індикатор живлення

QuickClean

Запатентована технологія Rapid Air

Налаштування часу

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

36 x 26.4 x 29.5

Вага, кг

4.5

Колір

Чорний