Код: 6260369 М'ясорубка Polaris PMG 2027L

  • Артикул: 5055539116628
  • Максимальна потужність: 2000 Вт
  • Продуктивність: 2 кг/хв
  • Кількість решіток: 2

Гарантія: -

Електром'ясорубка PMG 2027 L від компанії Polaris підійде для використання, як у домашніх умовах, так і в невеликих кафе. Компактний дизайн допоможе заощадити місце на кухні та раціонально розставити побутову техніку.

Для дроблення м'яса використовується одна з двох доданих решіток, з отворами різного діаметру, залежно від необхідної консистенції фаршу. Виконані вони з нержавіючої сталі, легко відмиваються, не іржавіють, тому практичні й гігієнічні. Гострий ніж легко справляється з м'ясом, що містить жилки й ущільнення. Також, за допомогою цієї моделі можна нарізати та натирати овочі - для цього додається спеціальна насадка-барабан.

Модель оснащена функцією реверсу, яка допомагає позбутися засмічень під час використання, наприклад, сухожиль або твердих шматочків овочів. Дана система перевертає шнек м'ясорубки у зворотному напрямку та дозволяє виштовхнути зайве в завантажувальний отвір. При цьому розбирати м'ясорубку не потрібно.

Завдяки високій продуктивності, модель може переробити до 2 кг продукту за хвилину. Попередньо рекомендується нарізати продукти і якщо є дрібні кістки й жили, то ретельно відокремити. Прилад працює з потужністю 2000 Вт.

М'ясорубка оснащена системою захисту від перегріву. Нековзні ніжки забезпечать моделі стійкість і зменшать вібрації під час роботи. Зручна ручка для перенесення дозволить без зусиль переміщати її в просторі або перевозити в інше місце. 

Номінальна потужність, Вт

180

Максимальна потужність, Вт

2000

Продуктивність, кг/хв

2

Регуляція швидкості

Немає

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

2 (5 мм, 7 мм)

Насадки

Для терки і шинкування

Матеріал аксесуарів

Нержавіюча сталь

Фізичні параметри
Розміри, см

29 x 24 x 14.5

Вага, кг

2.7

Колір

Чорний