Код: 6794317 Миша комп'ютерна Logitech M220 Silent Offwhite (910-006128)

  • Артикул: 910-006128
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: оптичний
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 2 роки

Відсутність шуму - умова продуктивної роботи
Забудьте про дражливі звуки клацань. Завдяки високому рівню шумоподавлення (більше 90%) ця модель дозволяє створити комфортну робочу обстановку, коли користувачі не заважають один одному. Завдяки невеликому розміру та плавному управлінню курсором цю модель можна використовувати в обмеженому просторі та на завантаженому робочому столі.

Менше шуму - більше справи
Відсутність відволікаючих факторів позитивно впливає на роботу. Технологія SilentTouch, розроблена компанією Logitech, дозволила знизити гучність звуків, що видаються більш ніж на 90%. Порівняння рівнів гучності виконалося для мишей Logitech M220 і Logitech M170. Рівень гучності клацання лівою кнопкою миші виміряний у незалежній лабораторії з відстані 1 м. і зберегти максимальну продуктивність пристрою. У результаті, користувач відчуває кожне натискання кнопки, але практично не чує його.

Компактна конструкція для зручності роботи
Зручна конструкція цієї миші відповідає природній формі руки, тому ви можете працювати з нею тривалий час, не відчуваючи втоми. Невеликий пристрій без дроту можна брати із собою куди завгодно, адже він легко поміститься у сумку для ноутбука. Модель M220 припаде до душі користувачам, що працюють як правою, так і лівою рукою.

Точне керування і проста навігація
Завдяки точному позиціонуванню під час простір прокручування ця миша спрощує навігацію. Оцініть точні рухи миші на будь-якій поверхні — оптичний датчик забезпечує плавне вивірене управління курсором.

Якість, на яку можна покластися
Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур і мишей. Усі її пристрої виконані з високою якістю, і ця модель стала винятком. Міцна та надійна, миша M220 може працювати до 18 місяців від однієї батареї. Вимикач живлення на корпусі та функція автоматичного переходу до сплячого режиму допоможуть зберегти заряд на тривалий час.

Просте під'єднання за технологією PLUG-AND-PLAY
Модель M220 може працювати з операційними системами Windows®, MacOS, Chrome OS™ і Linux®. Просто вставте USB-приймач у порт на комп'ютері або ноутбуку - і можна починати роботу. Приймач забезпечує надійне та стабільне під'єднання в радіусі до 10 метрів.

Підвищена продуктивність
Додайте мишу M220 до комплекту обладнання - і ви зможете виконувати максимальний об'єм роботи за короткі терміни. Згідно з нещодавно проведеним дослідженням продуктивність роботи користувачів ноутбуків, які віддали перевагу цій миші сенсорної панелі, була на 50% вищою, а виграш у швидкості склав 30%. 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Маленька

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

USB

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

1000

Особливості

Для обох рук (симетричний дизайн)

Кількість кнопок

3

Додаткові характеристики

Радіус дії бездротового зв'язку: 10 м

Інтерфейс: USB-адаптер 2.4 ГГц

1 батарея тип AA

Безшумне натискання клавіш

Сумінсість: Chrome OS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Розміри, мм

60 x 98 x 36

Вага, г

1.8

Основний колір

Білий