Код: 6794319 Миша комп'ютерна Logitech POP Bluetooth Blast Yellow (910-006546)

  • Артикул: 910-006546
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: оптичний
  • Інтерфейс: Bluetooth

Гарантія: 2 роки

Розкажіть про свій настрій
Ідеальний інструмент самовираження – мишка POP Mouse Bluetooth. Модель має окрему кнопку, легкий дотик до якої відправить вашим друзям заздалегідь вибраний емодзі. Ви не любите відправляти смайлики? Тоді надайте клавіші функцію захоплення екрана або вимкнення звуку в мікрофоні. Лише одне натискання – і ви вже користуєтеся беззаперечними перевагами стильної і сучасної моделі від бренду Logitech. Яскрава палітра, оригінальний дизайн і практичність – в одному зручному девайсі.

Захоплення від кожного дотику
Мишка POP Mouse Bluetooth має покриття з оксамитовою текстурою. Не чути клацання клавіш, а прокручування коліщатка супроводжується неймовірним відчуттям гладкості матеріалу. Компактність пристрою дозволяє брати його із собою куди завгодно! Кладіть девайс у дамську сумочку, рюкзак або чохол від ноутбука, щоб вирішувати важливі завдання у будь-якому зручному місці. Висока точність датчика дозволяє комфортно працювати на мінімальній площі та на будь-якому матеріалі.

Зручний перегляд
Тепер перегортати інформацію в документах і на сайтах стане ще зручніше. Гаджет начебто передбачає ваші дії, прокручуючи великі сторінки одним рухом колеса, щоб ви не перенапружували руку. Технологія SmartWheel інтуїтивно перемикає режими детального та швидкого прокручування. Розглядайте та читайте лише найважливіше, пропускаючи рекламні блоки та банери.

Одна мишка на кілька пристроїв
За допомогою Bluetooth можна підключити мишку POP Mouse Bluetooth одразу до трьох девайсів. Жодних конфліктів між операційними системами, повна сумісність з моніторами різної роздільної здатності та перемикання за допомогою одного натискання кнопки. Копіюйте інформацію на одному пристрої – і в один клік переносьте на інший гаджет. Більше не потрібно під'єднувати флешки або використовувати кабелі.

2 роки безперебійної роботи
Від батареї девайс може працювати близько 24 місяців, надаючи величезні можливості для самореалізації і втілення ідей, задумів, досягнення робочих цілей. Технологія енергозбереження періодично переводить мишку в режим очікування, щоб заощаджувати заряд акумулятора та покращувати автономність. Для заміни батареї потрібно лише відкрити верхню кришку, яка фіксується за допомогою магнітів. 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

1000 - 4000

Особливості

Для обох рук (симетричний дизайн)

Кількість кнопок

4

Додаткові характеристики

Тип батареї: 1 х AA

Дальність дії бездротового зв'язку: 10 м

Сумісність із ОС: Chrome OS/Mac OS/Microsoft Windows/iPadOS

Розміри, мм

59 x 105 x 35

Вага, г

82

Основний колір

Жовтий