Код: 6878946 Миша Logitech M240 Silent Bluetooth Graphite

  • Артикул: 910-007119
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: Bluetooth

Гарантія: 2 роки

ТИХИЙ, КОМФОРТНИЙ І ЛЕГКИЙ
Зустрічайте M240 Silent, надійну мишу Bluetooth, яка звільняє ваше робоче місце, під'єднується за лічені секунди та забезпечує надзвичайно тиху продуктивність, яка триває. Рельєфна контурна форма та 18 місяців автономної роботи дозволяють вам зосередитися на тому, що ви вмієте найкраще.

ШВИДКИЙ ЛЕГКИЙ BLUETOOTH
M240 Silent під'єднується за лічені секунди за допомогою надійного під'єднання Bluetooth для пари та відтворення — не потрібен ключ або порт. Працює з Windows, macOS, Chrome OS, Linux, Android.

МЕНШЕ ШУМУ, БІЛЬШЕ ФОКУСУ
Технологія SilentTouch зменшує звуки клацання на 90%, але зберігає знайоме відчуття клацання, яке ви знаєте та любите. Тож ви відчуваєте кожне клацання, але практично нічого не чуєте. Менше шуму, чудова продуктивність — і ваші сусіди по кафе будуть вам вдячні.

РЕСУРС БАТАРЕЇ, НА ЯКИЙ ВИ МОЖЕТЕ РОЗРАХУВАТИ
18 місяців роботи від батареї з автоматичним переходом у режим сну, тож ви будете працювати довше між заміною батареї. Ви можете просто забути про батареї — одні батареї типу АА попередньо встановлено.

ЯКІСТЬ, НА ЯКУ МОЖЕТЕ ПОКЛАСТИСЯ
Миша створена з використанням тих самих високих стандартів якості, які зробили Logitech світовим лідером у виробництві мишей і клавіатур

ЗРУЧНА ФОРМА, КОМПАКТНИЙ ДИЗАЙН
Залишайтеся продуктивними довше завдяки зручній контурній формі, яка повторює природний вигин вашої руки. Компактна та бездротова миша легко поміщається з вашим ноутбуком у сумці, тож ви можете брати її будь-де на роботу. M240 Silent розроблено таким чином, щоб бути однаково зручним як для лівшів, так і для правшів.

ЛЕГКА НАВІГАЦІЯ, ТОЧНЕ КЕРУВАННЯ
Навігація легша завдяки контрольованому прокручуванню рядок за рядком. Більше ніяких дратівливих пропущених клацань - насолоджуйтеся плавним і точним керуванням курсором майже на будь-якій поверхні.

ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ
Робіть більше, додавши M240 Silent до свого ноутбука. Згідно з нещодавнім дослідженням, користувачі ноутбуків, які вибрали цю мишу замість сенсорної панелі, були на 50% продуктивнішими та працювали на 30% швидше.

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

1000

Особливості

Для обох рук (симетричний дизайн)

Кількість кнопок

3

Додаткові характеристики

Сумісність: Android, Chrome OS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows, iOS

Розміри, мм

90 х 44 х 120

Основний колір

Темно-сірий