Код: 6853363 Миша Logitech Mouse M100 White

  • Артикул: 910-006764
  • Тип під'єднання: Дротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 2 роки

Нічого зайвого
Цей легкий і зручний пристрій можна брати із собою всюди. Проста в управлінні повнорозмірна миша з симетричною конструкцією легко впорається з покладеними на неї завданнями. Достатньо під'єднати кабель до USB-порту та можна починати роботу.

Легке під'єднання за технологією Plug-and-Play
Вона чудово виглядає і винятково проста у використанні. Достатньо під'єднати кабель до USB-порту та M100 готова до роботи. Ніяких файлових завантажень, жодних налаштувань взагалі нічого.

Зручна форма для роботи обома руками
Завдяки повнорозмірному симетричному корпусу втома після тривалої роботи зовсім не відчувається незалежно від того, якою рукою ви тримаєте мишу.

Міцність і надійність
Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур і мишей. Усі її пристрої відрізняються високою якістю і надійністю, і модель M100 не стала винятком.

Сумісність із безліччю пристроїв
Модель M100 сумісна з ОС Windows, macOS і Linux і, крім того, має сертифікат Works with Chromebook. Тому ви можете бути впевнені, що ця модель підійде для операційної системи.

Зручна навігація
Завдяки точному позиціонуванню при рядковому прокручуванні вам буде простіше та зручніше виконувати повсякденні завдання.

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

USB

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

1000

Особливості

Для обох рук (симетричний дизайн)

Кількість кнопок

2

Довжина кабелю, м

1.8

Основний колір

Білий