Код: 6551445 Миша Logitech Pebble M350 Wireless, Graphite (L910-005718)

  • Артикул: L910-005718
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: Радіоінтерфейс/Bluetooth

Гарантія: 2 роки

Logitech Pebble M350
Лаконічний брендовий дизайн і тиха робота - основні характеристики нової миші від Logitech. Легка та портативна вона відкриє абсолютну зручність роботи в будь-яких умовах. Завдяки округлим краям миша буде комфортно розміщуватися в руці, а також легко поміститься в маленькій сумці. Тихий механізм натискання кнопок і широке прогумоване коліщатко допоможе безшумно виконувати будь-які команди під час роботи.

Досконалий мінімалізм
Конструкція миші відповідає всім сучасним вимогам. Logitech Pebble M350 під силу витримати найнапруженіший ритм життя. Завдяки компактному розміру ви завжди зможете покласти її в сумку для роботи за межами офісу. При цьому вона не буде займати багато місця на робочому столі.

Виняткова безшумність
Оцініть неймовірно тиху роботу Logitech Pebble M350. Звичне клацання клавіш тепер спрацьовує на 90% тихіше, що дозволить легко працювати навіть у кафе та бібліотеці, не відволікаючи інших. Розширене колесо прокрутки також не створюватиме сильного шуму.

Легке під'єднання
Вибирайте зручний для вас спосіб під'єднання: Bluetooth або USB-порт. Працюючи на частоті 2,4 ГГц, миша забезпечить стабільний сигнал у радіусі до 10 метрів. Мініатюрний приймач розташований під магнітною кришкою Logitech Pebble M350, завдяки чому ви ніколи його не втратите.

Продумана конструкція
Оцініть комфортне розташування миші в долоні. Компактна та легка вона подарує неймовірну зручність користування. Завдяки заокругленим краям ви не будете відчувати втоми в кисті після тривалої роботи. Ергономічна форма миші дозволяє легко розмістити її навіть у невеликій сумці.

Підтримуючи високий ритм життя
Технологічна миша автоматично підлаштується під будь-який тип поверхні. Використовуйте її на робочому столі, у кафе або на покривалі, не відволікаючись на дратівливі затримки відстеження.

Переконлива автономність
Забудьте про часту зміну елементів живлення миші. Бездротова миша Logitech Pebble M350 відрізняється підвищеною автономністю аж до 18 місяців. При цьому вона буде переходити в енергоощадний режим у моменти простою.

Підготовка до роботи. Крок 1.
Активуйте мишу, витягнувши спеціальний стікер, розташований на корпусі. Синій і зелений індикатор будуть сигналізувати про готовність до об'єднання в пару.

Крок 2
Під час синхронізації по Bluetooth виберіть у списку Logitech Pebble M350 і приступайте до роботи.

Крок 3
Якщо ви хочете під'єднати мишу через USB ресивер, просто під'єднайте мініприймач до USB порту на вашому ПК.

Крок 4
Легко міняйте тип під'єднання в одне просте натискання. Просто затисніть кнопку на нижній частині миші для вибору Bluetooth (загориться синій індикатор) або USB ресивера (зелений індикатор).

Крок 5
Щоб під'єднати мишу до інших пристроїв через Bluetooth, затисніть кнопку на нижній панелі протягом 3 секунд. Миготіння синього індикатора сигналізує про сполучення. 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

1000

Особливості

Для обох рук (симетричний дизайн)

Кількість кнопок

3

Розміри, мм

107 x 59 x 26.5

Вага, г

100

Основний колір

Сірий