Код: 6794324 Миша Logitech Signature M650 Wireless Off-White (910-006255)

  • Артикул: 910-006255
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: Радіоінтерфейс/Bluetooth

Гарантія: 2 роки

Розумне прокручування. Зручна хватка
Ви можете налаштувати прокручування під свої цілі. Прокручуйте документ порядково, якщо потрібно зосередитися на деталях, або використовуйте плавне прокручування, якщо потрібно перегорнути велику кількість сторінок. Автоматично перемикайте режими одним натисканням.

Комфорт нового рівня
Вам сподобається працювати з мишею Signature M650. Насолоджуйтесь зручним і природним положенням руки завдяки ергономічній формі, м'якій зоні під великим пальцем і гумовим бічним накладкам. Забудьте про незручності та зосередьтеся на своїх завданнях.

Декілька способів під'єднання. Робота на безлічі платформ
Миттєве під'єднання за допомогою технології Bluetooth Low Energy або через USB-приймач Logi Bolt. Надійне та стабільне під'єднання в радіусі до 10 метрів. Миші Signature M650 працюють на багатьох платформах: Windows, macOS, Linux, iPadOS, Android, а також мають сертифікат Works With Chromebook.

Менше шуму, більше справи
Більше ніяких дратівливих клацань. Унікальна технологія Logitech SilentTouch на 90% знижує рівень гучності при введенні тексту та клацання лівою кнопкою миші, підтримуючи приємну та тиху обстановку для вас та оточуючих.

Бічні кнопки, що настроюються.
Технологія Logitech Options+ дозволяє призначати на бічні кнопки улюблені клавіші в Windows і macOS (наприклад, назад і вперед або копіювати і вставити).

Час роботи батареї - 24 місяці
У комплект миші Signature M650 входить батарейка типу AA, якої вистачить майже два роки роботи. Зосередьтеся на роботі та не турбуйтеся про рівень заряду. (Час роботи батареї залежить від режиму експлуатації та використовуваного комп'ютера)

Виготовлений із застосуванням переробленого пластику
Пластмасові деталі миші Signature M650 містять пластик, що складається із вторинних матеріалів. Так компанія підтримує вторинну переробку та знижуємо обсяги викидів вуглекислого газу у навколишнє середовище. 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

400 - 4000

Особливості

Кнопка зміни DPI

Кількість кнопок

5

Додаткові характеристики

Радіус дії бездротового зв'язку – 10 метрів

Розміри, мм

61.8 x 107.19 x 37.8

Вага, г

101.4

Основний колір

Білий