Код: 6809995 Навушники JBL QUANTUM 910 Wireless Чорний (JBLQ910WLBLK)

  • Артикул: JBLQ910WLBLK
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Повнорозмірні
  • Част. діапазон: 20 - 20000 Гц
  • Опір: 32 Ом

Гарантія: 12 місяців

Отримайте професійну перевагу з покращеним відстеженням голови JBL QuantumSPHERE 360 на вашому ПК
JBL QuantumSPHERE 360 працює на основі JBL QuantumENGINE. Ця технологія, доступна через адаптер USB-C, забезпечує професійний рівень позиціонування 3D-аудіо на вашому комп'ютері. Спеціальне калібрування алгоритму JBL із вбудованим датчиком відстеження голови та вбудованим мікрофоном створено спеціально для JBL Quantum 910 Wireless, що забезпечує комп'ютерним геймерам високу точність позиціонування звуку нового покоління і фіксовану, незалежну звукову сцену, покращуючи ваші ігрові інстинкти. JBL QuantumENGINE також оснащена технологією DTS Headphone X: v2.0.

Отримайте ігрові переваги з технологією JBL QuantumSPATIAL 360 на ігрових консолях
Насолоджуйтеся JBL QuantumSPATIAL 360 на консолях. Вбудована технологія відстеження руху голови забезпечує додаткову точність і акустичну присутність, необхідну для перемоги у грі.

Будьте в центрі гри із сертифікованим Hi-Res звуком високої роздільної здатності JBL QuantumSOUND Signature
Від найменших кроків до найгучнішого вибуху JBL QuantumSOUND Signature робить кожну сцену епічною, а кожного геймера більш конкурентоспроможним. Сертифіковані Hi-Res 50-міліметрові неодимові динаміки забезпечують звук із ефектом присутності, налаштований аудіологами JBL і спеціально розроблений для ігор. Наше фірмове аудіо створює найреалістичніший звуковий ландшафт для конкурентних переваг у будь-якій битві.

Бездротова система з низькою затримкою
Різниця між тим, щоб залишитися у грі чи програти, може становити частки секунди. Ось чому бездротове з'єднання JBL Quantum 910 Wireless 2,4 ГГц означає, що ви завжди будете на зв'язку з нульовою затримкою.

Технологія активного шумозаглушення для ігор
Активне шумозаглушення JBL Quantum 910 Wireless усуває небажані звуки навколо вас, щоб ви могли зосередитися на виконанні своєї місії, не відволікаючись на сторонні звуки.

Грайте та заряджайте одночасно
Грайте вдень і вночі з 39 годинами автономної роботи від акумулятора, який заряджається під час гри за допомогою зарядного кабелю USB, що входить до комплекту. На відміну від деяких товаришів за командою, JBL Quantum 910 Wireless ніколи не підведе вас. У комплект поставки входить USB-донгл із роз'ємом USB-C на USB-A.

Подвійний бездротовий зв'язок
Бездротова гарнітура Quantum 910 Wireless дозволяє здійснювати зв'язок одночасно з двох джерел: у той час, як донгл тримає вас на зв'язку з грою, BT дозволяє розмовляти з друзями або слухати музику.

Ігровий аудіочат для Discord
Завдяки окремим звуковим картам Discord-сумісний набір дозволяє налаштувати ідеальний баланс звуку гри та чату в гарнітурі без пауз у грі. Бездротова технологія Quantum 910 Wireless дозволяє здійснювати зв'язок одночасно з двох джерел: у той час, як гарнітура підтримує зв'язок з грою, навушники BT дозволяють спілкуватися з командою.

Функціональний відкидний мікрофон з придушенням відлуння та шуму автоматично вимкнеться, коли ви його піднімете вгору.
Технологія придушення луни та шуму гарантує, що ваша команда почує вас із граничною чіткістю, а коли вам потрібно зосередитись, просто підніміть односпрямований мікрофон для миттєвої радіотиші.

Довговічна, зручна конструкція
Легка, міцна оголів'я та преміальні амбушюри з піни з ефектом пам'яті, обтягнуті шкірою, створені для повного комфорту, незалежно від того, як довго ви граєте.

Оптимізований для ПК, сумісний із різними платформами
Бездротова гарнітура JBL Quantum 910 сумісна через бездротове з'єднання 2,4 ГГц з ПК, Playstation, PS5, PS4 і Nintendo Switch. Через Bluetooth 5.2 з Bluetooth-сумісними пристроями. Через 3,5-мм аудіороз'єм з ПК, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, мобільними пристроями, Mac і VR. Функції на базі JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, еквалайзер, налаштування мікрофона тощо) доступні лише на ПК. Перевірте сумісність у посібнику з під'єднання. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Ігрові

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

111 дБ

Опір

32 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Довжина дроту

1.2 м

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.2

Профілі

A2DP 1.3, HFP 1.8

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Час зарядки

2 години

Час роботи в режимі відтворення музики

39 годин

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Складна конструкція

Поворотні чашки

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Натуральна шкіра

Функції і управління
Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

420 г