Код: 6328253 Навушники Sennheiser HD 200 PRO

  • Артикул: 507182
  • Частотний діапазон: 20-20000 Гц
  • Опір: 32 Ом

Гарантія: 2 роки

СТУДІЙНИЙ ЗВУК У БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ

Кожен композитор, виконавець або технічний фахівець, в обов'язки якого входить забезпечувати належний рівень якості живого звуку, дуже добре знає, наскільки це важливо - мати можливість спокійно зосередитися на своїй роботі. У цьому плані HD 200 PRO - не просто навушники, а зручний і ефективний інструмент моніторингу для роботи з аудіо, який гарантує досить деталізоване і потужне звучання з максимально можливим захистом від будь-якого відволікаючого фонового шуму, незалежно від того, де ви використовуєте ці навушники - вдома, в студії або на сцені.

ЗВУК НАДЗВИЧАЙНО СТИЛЬНИЙ ТА ВИРАЗНИЙ

Перше знайомство з моделлю HD 200 PRO незабутньє. Таку виняткову точність при відтворенні звуку і фантастичну ретельність в обробці кожної його деталі і кожної, навіть найменшої його зміни, просто неможливо забути. З цими навушниками ви без зайвих фінансових вкладень отримуєте в своє розпорядження універсальний інструмент для перевірки якості звучання акордів, міксів і нових музичних творів, так само як і можливість вийти на новий рівень професіоналізму в своїй музичній діяльності. Sennheiser HD 200 PRO однаково якісно працюють з мобільними комп'ютерами, мікшерними консолями, синтезаторами і робочими станціями, дозволяючи вам значно розширити персональний робочий простір і продуктивно працювати практично в будь-якій обстановці. Ну, або із задоволенням послухати улюблену музику і отримати черговий заряд натхнення.

ЗВУК ЛЕГКИЙ І КОМФОРТНИЙ

HD 200 PRO сконструйовані так, аби їх можна було не знімати годинами, а також, якщо знадобиться, днями і ночами. Весь унікальний досвід в області розробки складного аудіообладнання, накопичений компанією за всі 70 років безперервної роботи, інженери і дизайнери Sennheiser вклали в ці зовні прості, але надзвичайно комфортні навушники. Модель виконана з високоякісних матеріалів, її широке м'яке наголів'я ніколи не тисне, а великі амбушюри дуже делікатні, але щільно охоплюють вушні раковини, міцно утримуючи навушники на голові. У підсумку всього 184 грама ваги HD 200 PRO практично не відчуваються, навіть якщо носити навушники дуже довго.

МОНІТОРИНГ БЕЗ СТОРОННІХ ЗАВАД. В СТУДІЇ, НА КОНЦЕРТІ АБО ВДОМА

Масивні охоплюючі амбушюри HD 200 PRO - це не тільки менше втоми при роботі або більше приємних вражень від прослуховування улюблених треків. У цих навушників амбушюри це, перш за все, високоефективна система звукоізоляції, яка добре захищає слух від зовнішніх шумів, допомагаючи краще зосередитися на звуці й створюючи найбільш сприятливу для музичної творчості аудіоатмосферу. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

108 дБ

Опір

32 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Максимальна вхідна потужність

500 мВт

Кількість каналів

Стереофонічні

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

Прямий

Покриття роз'єма

Позолочений

Довжина дроту

2 м

Тип кабеля

Асиметричний

Підключення кабеля

Двостороннє

Особливості кабеля

Плоский

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Складна конструкція

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Натуральна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Чохол в комплекті

Немає

Додатково

стерео-адаптер 6.3 мм (1/4").

Додаткова інформація
Вага

184 г

Штрих-код

4044155214413

Гарантія
Гарантія

2 роки

Інструкції

Файл Опис
2311730.pdf (2,97 мб) Инструкция по безопасности