Код: 6677843 Навушники Sennheiser HD 25 Plus (506908)

  • Артикул: 506908
  • Опір: 70 Ом
  • Чутливість: 120 дБ
  • Частотний діапазон: 16 - 22000 Гц

Гарантія: 2 роки

Sennheiser HD 25 - «перезапуск» легендарних навушників, понад чверть століття утримували чемпіонський титул у середовищі професійних діджеїв. Сьогодні на ринку можна знайти до шести ревізій цієї моделі, випущених у різний час (не рахуючи найпершої). Нову версію, покликану спростити купівельний вибір, відрізняють логотипи Sennheiser на чашках, а також назва моделі та показники опору на оголів'я. Більше ніяких індексів і різних версій - лише одні, ті самі "двадцять п'яті", з легкими доробками корпусу та комплектації.

HD 25 - універсальне рішення для професійного моніторингу, готове задовольнити запити найвимогливіших любителів музики. Модель розроблена спеціально для тривалих сеансів роботи в шумних умовах. За рахунок закритої конструкції і щільного притиску чашок, досягнутий феноменальний рівень звукоізоляції для повнорозмірних навушників - можна порівняти з внутрішньоканальними. HD 25 відмінно підійдуть для прослуховування музики в метро або маршрутці. Тиск чашок компенсується м'якими амбушюрами зі шкірозамінника, таким чином, навушники залишаються комфортними навіть після декількох годин використання. Цьому ж сприяє і невелика вага - усього 140г. Але «легкість» зовсім не означає «хлипкість» - HD 25 надійні та стійкі до зносу, як і годиться навушникам для діджеїв. Витримавши випробування часом, навіть найраніші ревізії «двадцять-п'яте» до сих пір залишаються на ходу та продовжують радувати своїх господарів.

Посадка надійна, щільна завдяки здвоєному оголів'ю з м'якими «подушками» в області контакту з головою - навушники не зрушаться навіть від різких рухів, а в положенні на шиї не обмежуватимуть поворотів голови. Кріплення можна підлаштувати під себе: тугість розсувного механізму оголів'я регулюється гвинтом, а ліва чашка - повертається на шарнірі. Останнє, до речі, дозволяє слухати кожну чашку окремо, що важливо в роботі діджея.

Характер звучання HD25 - моніторний, із чудовим розподілом інструментів і деталізацією. На догоду діджеям, злегка акцентовані нижні частоти, але без налізання на середину. Відсутність форсування на високих частотах дозволяє довше слухати музику без втоми.

Звук збалансований і жанрово універсальний. Варто згадати невеликий нахил у темне звучання, що надає навушникам приємну музикальність - далеко не завжди притаманне студійному обладнанню. Але лише на рівні відтінків, адже хороші монітори не можуть дозволити собі прикрашати запис на догоду публіці. Якщо аудіоматеріал з огріхами - ці навушники покажуть усе, як є, у цьому їх завдання. Серед завзятих аудіофілів існує думка, що звучання HD25 може відчутно поліпшуватися з прогріванням - стаючи благородніше і багатше, як витримане марочне вино.

Націленість моделі на професіоналів підкреслюють стійкість до перевантажень (а значить, можливість роботи з потужними підсилювачами) і високий показник звукового тиску (SPL). Опір 70 Ом дозволяє HD25 гідно грати від більшості джерел, включаючи і портативні - хоча звичайний смартфон навряд чи розкриє весь закладений у них потенціал.

Навушники поставляються з від'єднуваним кабелем, посиленим сталевою жилою. Для використання вдома довжини 1,5 м може здатися замало, зате для роботи діджея - у самий раз. Досить, щоб вільно кружляти над пультом (тим більше, що під'єднання одностороннє), і без надлишку, який буде плутатися в ногах. При бажанні, радіус дії навушників можна збільшити, під'єднавши довший кабель - наприклад, кручений кабель, що розтягується до 3м, який входить у розширену комплектацію SennheiserHD25 PLUS. Крім двох кабелів, ревізія PLUS включає зручний чохол і пару велюрових амбушюрів, які можна встановити замість базових зі шкірозамінника. З велюровими амбушюрами вуха будуть менше пітніти, але шумоізоляція дещо погіршиться.

Комплектація:

  • навушники з крученим 3,0 м. кабелем і прямим джек;
  • додатковий кабель 1,5 м. з кутовим джеком;
  • пара велюрових амбушюр;
  • перехідник на 6,3 мм;
  • чохол для перенесення.

 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

120 дБ

Опір

70 Ом

Частотний діапазон

16 - 22000 Гц

Максимальна вхідна потужність

200 мВт

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

Прямий

Довжина дроту

3 м

Підключення кабеля

Двостороннє

Особливості кабеля

Відєднуваний

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Додатково

Адаптер на 6.3 мм

Додаткова інформація
Вага

140 г (без кабелю)