Код: 6867341 Гарнітура Sennheiser HD 458 BT Black

  • Артикул: 508968
  • Тип підключення: Бездротові
  • Тип конструкції: Повнорозмірні
  • Частотний діапазон: 18 - 22000 Гц
  • Опір: 18 Ом

Гарантія: 2 роки

Чудовий звук і трохи червоного
Новий акцент у зовнішньому вигляді гарнітури прекрасно поєднується з її природним високотехнологічним характером. Завдяки вбудованій системі активного шумопригнічення, технології Bluetooth 5.0 і підтримці сучасних аудіокодеків AAC, apt-X™ і apt-X™ Low Latency HD 458BT відтворює звук надзвичайно чистий, максимально деталізований і з дійсно живим динамічним басом, без перешкод і затримок, а також ідеально синхронізує звук з візуальними ефектами в іграх і відео, миттєво під'єднається до пристрою відтворення і надійно тримає зв'язок.

Слухайте стільки, скільки забажаєте
Плейлисти, аудіокниги та подкасти будь-якої тривалості - Bluetooth 5.0 і потужні акумулятори дають змогу HD 458BT у режимі безперервного аудіовідтворення працювати впродовж цілих 30 годин без підзарядки, а заряджається гарнітура у швидкому режимі від порту USB-C усього за дві години. Плюс, HD 458BT легко та просто складається і у складеному вигляді займає мінімум місця (до того ж у комплекті є фірмовий чохол). Вона легка та комфортна, тому надовго стане для вас дійсно найзручнішим і найнезаміннішим аудіоаксесуаром на кожен день.

Зробіть її по-справжньому своєю!
У нової червоно-чорної Sennheiser HD 458BT передбачені окрема кнопка активації голосового помічника для швидкого виклику Apple Siri або Google Асистента, а також додаткові смарт-функції, що легко та просто налаштовуються через меню фірмового мобільного додатка Sennheiser Smart Control. Управляти основними функціями плеєра (Відтворення, Пауза, перемикання треків, регулювання гучності звуку) та телефону (приймати та здійснювати дзвінки) також можна віддалено, за допомогою звичайних кнопок, зручно розташованих безпосередньо на чашках навушників. Отже, налаштувати гарнітуру та зробити її такою, щоб вона подобалася саме вам - це справа якихось пари хвилин.

Фірмовий мобільний додаток Sennheiser Smart Control
Налаштовуйте звук, який подобається за допомогою Smart Control завжди можна швидко та без зайвих зусиль оптимізувати якість звучання гарнітури відповідно до своїх власних уподобань. Меню додатка просте й інтуїтивно зрозуміле, а вбудований еквалайзер значно спрощує процес тонкого налаштування звучання навушників, гарнітур або саундбарів Sennheiser. Окрім того, у Smart Control завжди можна створити найзручнішу схему дистанційного керування основними функціями плеєра, телефона й активації голосового помічника.

Доступність
Sennheiser Smart Control - це безкоштовний додаток для мобільних пристроїв з операційними системами iOS та Android. Наразі програма підтримує 8 мов: німецьку, англійську, французьку, іспанську, російську, корейську, японську та китайську (мандарин). 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Для дому

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

108 дБ

Опір

18 Ом

Частотний діапазон

18 - 22000 Гц

Підключення
Форма роз'єму

Прямий

Довжина дроту

1.2 м

Підключення кабеля

Одностороннє

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Профілі

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Підтримка кодеків

apt-X , apt-X LL, AAC, SBC

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

30 год

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Частотний діапазон мікрофона

80 - 6000 Гц

Додаткова інформація
Вага

238 г