Код: 6677838 Навушники Sennheiser HD 820

  • Артикул: 507435
  • Серія HD 820
  • Чутливість: 103 дБ
  • Частотний діапазон: 12 - 43800 Гц

Гарантія: 2 роки

У цих закритих динамічних навушниках музику зі справжньою аудіофільскою якістю слухати можна практично де завгодно: на роботі, вдома або навіть на ходу. У HD 820 для зниження резонансів кришки перетворювачів виконані зі скла. Тому в усьому, що стосується звуку, це дійсно найвільніші закриті навушники у світі, здатні подарувати своєму слухачеві набагато якісніший звук, ніж раніше прийнято було очікувати від моделей закритого типу.

Новий стандарт аудіофільського звуку для закритих навушників
Кожен сучасний шанувальник якісного аудіо знає, що з усіх навушників з охоплюючими амбушюрами найкращий звук відтворюють моделі з відкритим акустичним оформленням. Це завжди було непорушним правилом. Однак з появою наймолодшого представника сімейства аудіофільських навушників Sennheiser це правило можна з упевненістю вважати застарілим. Інноваційні кришки перетворювачів дозволяють HD 820 відтворювати неймовірно чистий і природний звук і відтворювати перед своїм слухачем звукове поле незвичайної глибини та реалістичності.

Модель HD 820 розроблена та виробляється на заводі компанії Sennheiser у Німеччині з винятковою увагою до кожної, навіть найдрібнішої деталі конструкції. Навушники мають міцне металеве оголів'я із широкою і м'якою вставкою. Накладки амбушюр виготовлені вручну з високоякісної гіпоалергенної синтетичної шкіри та мікрофібри, тому вони ніколи не тиснуть на вуха та відмінно ізолюють слух від зовнішнього шумового фону. Так що, надягаючи свої HD 820, готуйтеся насолоджуватися не лише якістю їх звучання, а й рівнем їх комфорту.

Звук без меж
Живе, об'ємне, ясне та природне звучання з воістину безмежним звуковим полем. Ви скажете, що таке не під силу закритим навушникам з охоплюючими амбушюрами? Так і було. До появи нових Sennheiser HD 820. Повірте, вас ще не один раз приємно здивує один лише факт того, що такий звук можуть відтворювати навушники із закритим акустичним оформленням. І HD 820 не лише покажуть вам, наскільки вільно та по-новому можуть звучати ваші улюблені композиції. З цими навушниками у вас нарешті з'являється можливість слухати улюблену музику в найвищій якості в будь-якому зручному для вас місці, не турбуючи при цьому оточуючих вас людей.

Технологія прозорості
Фантастична якість і глибина звучання у HD 820 досягаються за рахунок застосування особливого нововведення: обидва RingRadiator (фірмові кільцеві випромінювачі Sennheiser) навушників закриті унікальними повністю скляними кришками. Як ви розумієте, справа тут не лише в дизайні, хоча таке рішення і виглядає вельми оригінально.

Ні, прозорі скляні кришки HD 820 потрібні саме для роботи зі звуком. Кожна повністю виконана зі скла Gorilla Glass складної випуклої форми і ефективно відображає звукові хвилі між тильною стороною випромінювачів і поглинальними камерами, знижуючи тим самим до мінімуму резонанси, неминуче виникають у процесі роботи навушників. Тому у закритих HD 820 звукові хвилі не відображаються кришками перетворювачів, а "течуть" безперешкодно, як у відкритих навушниках.

Досконалість у кожній деталі
Повторимося, HD 820 виробляються лише на німецькому заводі компанії Sennheiser, і на всіх етапах збірки моделі виняткова увага приділяється кожній окремій деталі її конструкції. Ультракомфортні охоплюючі накладки амбушюр виготовляються вручну, кабелі навушників виконані з безкисневої міді в срібній оболонці та забезпечені позолоченими штекерами, на міцній металевій основі оголів'я передбачена широка демпфуюча накладка. Завдяки настільки уважному підходу до вибору матеріалів і ретельному опрацюванню кожного окремого компонента, HD 820 приємно носити та приємно слухати.

До речі, у повній мірі розкрити весь їхній грандіозний аудіопотенціал новим HD 820 найкраще допомагає фірмовий балансний підсилювач для динамічних навушників HDV 820, який Sennheiser розробила спеціально для своїх аудіофільсьих моделей.

Аудіофільський стандарт під'єднання
Гарантований мінімум втрат на шляху доставки сигналу. Для цього HD 820 комплектуються спеціальним симетричним узгоджуючим кабелем низької ємності з 4.4-міліметровим балансним штекером Pentaconn у золотій оболонці, які в комплексі дають оптимальний контактний опір і, отже, чудовий звук.

Якість може виглядати лише краще
Настільки оригінальні та технічно досконалі навушники вміють зачаровувати одним своїм виглядом. А прозорі скляні кришки HD 820 не лише приваблюють своєю незвичайністю, а й відкривають погляду всю високотехнологічну пишність цієї моделі, доповнюючи тим самим універсальну класичну естетику її зовнішнього дизайну природною технічною красою внутрішніх елементів конструкції.

Комплектація:

  • закриті динамічні навушники Sennheiser HD 820;
  • з'єднувальний кабель: 1/4" (6,35 мм) з мініштекером, небалансний;
  • USB-накопичувач (версія SD-U16L) з посібником користувача (у форматі PDF) і файлом з індивідуальною АЧХ у дифузійному полі;
  • короткий посібник користувача;
  • фірмовий кейс для зберігання навушників;
  • серветка з мікрофібри для догляду за навушниками.

 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

103 дБ

Опір

300 Ом

Частотний діапазон

12 - 43800 Гц

Підключення
Роз'єм

6.3 мм

Довжина дроту

3 м

Підключення кабеля

Двостороннє

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

360 г (без кабелю)