Код: 6677847 Навушники Sennheiser HDR 175 (505582)

  • Артикул: 505582
  • Чутливість: 114 дБ
  • Частотний діапазон: 17 - 22000 Гц
  • Час роботи: 18 годин

Гарантія: 2 роки

Sennheiser HDR-175 - бездротові повнорозмірні навушники, виконані в оригінальному дизайні. Також пристрій відзначився добротною збіркою, якісним звуком і деяким профільним функціоналом. Примітно, що навушники поставляються без док-станції, оскільки швидше призначені для використання з уже набутим комплектом Sennheiser RS-175 в ролі під'єднуваної другої пари.

Базові параметри
Основним матеріалом виготовлення продукту виступив матовий пластик, зокрема і текстурований. Варто відзначити помірну вагу навушників, що в поєднанні з помірним притиском чаш гарантує комфорт при їх прослуховуванні. Порадували і м'які амбушюри з пінного матеріалу, покритого екошкірою, що забезпечують приємний тактильний контакт з пристроєм. До речі, м'які вставки використовуються і в компонуванні оголів'я. На окрему увагу заслуговують великі клавіші, розташовані на лівій чаші, за допомогою яких можна регулювати не лише гучність, але і вмикати/вимикати surround-звук, а також "підняти" бас. Примітно, що клавіші посилення баса й активації 3D звучання присутні і на док-станції RS-125. До речі, за допомогою саме док-станції навушники заряджаються. Що стосується показників автономної роботи, то тут ситуація досить позитивна, адже від одного повного заряду акумуляторів (АА), девайс здатен відтворювати аудіо аж до 18 годин.

Звук
Усередині закритих чаш розміщені широкосмугові динамічні випромінювачі, які отримали фірмовий звуковий тюнінг від Sennheiser. Перш за все, мова йде про збалансовану модель аудіовіщання, що виключає гіпертрофований бас і надмірно яскраві ВЧ. Навпаки, бас звучить контрольовано, розбірливо і енергійно, тоді як ВЧ відіграються дзвінко, детально та мелодійно, зберігаючи виправданий кількісний склад. Надихають характеристиками і середні частоти, що відтворюються разом, об'ємно й інформативно, а також стереопанорама (навіть з вимкненим surround-му), що відрізняється бажаними обсягом і структурованістю. Важливо згадати про функції віртуального панорамного звучання (surround) і посилення баса, що дозволяють досягти воістину захоплюючої звукової картини. Завершує розповідь про аудіопотенціал Sennheiser HDR-175 хороша пасивна шумоізоляція, досягнута завдяки вдалій конструкції чаш і щільним амбушюрам.

Sennheiser HDR-175 - фірмові бездротові навушники, покликані забезпечити предметний приріст комфорту індивідуального перегляду відеоконтенту або прослуховування музики. Чудово підійдуть для слухачів, які не бажають тривожити оточуючих або мають проблеми зі слухом. 

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

114 дБ

Частотний діапазон

17 - 22000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Радіоканал

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

18 годин

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

310 г (без кабелю)