Код: 6677848 Навушники Sennheiser IE 400 PRO Clear (507484)

  • Артикул: 507484
  • Опір: 16 Ом
  • Чутливість: 123 дБ
  • Частотний діапазон: 6 - 19000 Гц

Гарантія: 2 роки

Динамічні внутрішньоканальні моніторні IE 400 PRO - це, перш за все, звук студійної якості, з добре акцентованими низькими, виразними середніми та чистими високими. Завдяки мініатюрному 7-мм перетворювачу та новітній технології TrueResponse ця модель відтворює аудіосигнал без найменших спотворень і без перешкод. При цьому навушники виготовлені з розрахунком на дуже тривалу й активну експлуатацію, вони дуже комфортні та міцні, ідеально підходять для будь-якої сцени та гарантовано справляються з усіма труднощами концертної роботи.

Основні особливості моделі Sennheiser IE 400 PRO
Теплий природний звук, багатий, добре відчутний і пробивний - це головна особливість нових IE 400 PRO. Модель орієнтована на досвідчених професіоналів, яким для нормальної роботи потрібна студійна якість звуку, зокрема і на живій сцені. Навіть на високому рівні звукового тиску ці навушники відтворюють незмінно якісний і теплий звук без спотворень і перешкод.

Фірмовий динамічний драйвер Sennheiser з діафрагмою діаметром усього 7 міліметрів у поєднанні з можливостями новітньої технології TrueResponse генерує звук у фантастичній роздільній здатності, значно знижуючи тим самим акустичне навантаження на слух. Так що, в IE 400 PRO працювати можна дуже довго без будь-якого дискомфорту. Крім того, у цих навушників коефіцієнт спотворення доведений до неймовірних навіть у наш час 0.08%. Тому фазові спотворення, діапазони, що перекриваються, резонансні піки й інші технічні проблеми, до недавніх пір здавалися непереборними, нові IE 400 PRO впевнено перетворюють у майже забуті спогади.

Завдяки інноваційній конструкції з одним перетворювачем навушники вийшли надзвичайно легкими та компактними. Плюс до цього, у них передбачений великий комплект насадок з м'якого силікону та спеціальної піни з ефектом пам'яті, за допомогою яких IE 400 PRO легко адаптуються до індивідуальної анатомії вушних каналів свого власника.

У цілому ж, Sennheiser IE 400 PRO - це повнофункціональні внутрішньоканальні моніторні навушники для серйозної роботи. Вони дуже прості та зручні, дуже якісні та надійні, відтворюють потужний і чистий звук і зроблені так, щоб працювати в них було завжди комфортно на будь-якій сцені, у будь-якій обстановці, з будь-яким навантаженням і стільки, скільки буде потрібно.

Основні переваги моделі Sennheiser IE 400 PRO:

  • новий 7-міліметровий динамічний широкосмуговий перетворювач вдосконаленої конструкції забезпечує чистий пробивний моніторний звук з високою роздільною здатністю;
  • багатий, добре відчутний пробивний звук з виразними середніми та чистими високими;
  • фірмова технологія перетворення TrueResponse мінімізує вплив акустичних стрес-факторів на якість сигналу та без перешкод відтворює потужний і рівний звук;
  • модель виготовлена ​​з розрахунком на дуже тривалу й активну експлуатацію, відрізняється міцністю, продуманою ергономікою і відмінно носиться;
  • м'які вушні вкладиші (силіконові або пористі) надійно утримують навушники у вухах і добре ізолюють слух від зовнішніх шумів;
  • патентовані кабелі підвищеної міцності розроблені з урахуванням всіх неминучих труднощів сценічної роботи.

Потужний, чистий і слухняний звук!
Нові IE 400 PRO відтворюють багатий, добре відчутний пробивний звук з виразними середніми та чистими високими. У свою чергу характерний теплий, чистий і точний моніторний звук без спотворень і перешкод істотно знижує навантаження на слух і дозволяє музикантові в будь-яких умовах правильно та без зайвих зусиль чути себе.

Крім того, IE 400 PRO гранично точний і чистий сигнал генерують навіть при максимальному рівні звукового тиску, на відміну від більшості систем персонального моніторингу, які в аналогічних умовах починають затискати та помітно спотворюють звук.

Іншими словами, ці навушники в повній мірі відповідають головній ідеї всієї серії IE - MoreMe - і в них саме себе ви повинні чути більше та краще. Тому слухайте більше, контролюйте мікс ефективніше та працюйте зі звуком вільніше - ваші IE 400 PRO створені саме для цього!

Динамічні перетворювачі наступного покоління
На відміну від переважної більшості сучасних систем персонального моніторингу, в яких використовуються, як правило, відразу кілька перетворювачів (і які є фактично нащадком слухових апаратів), IE 400 PRO оснащені всього одним фірмовим динамічним драйвером Sennheiser нової, вдосконаленої конструкції.

Справа в тому, що весь діапазон відтворюваних частот зовсім необов'язково ділити на окремі сегменти та повністю можливо зберігати його єдиним. У такій природній і гармонійній цілісності звук у IE 400 PRO виходить рівномірним і потужним у значно ширшому діапазоні.

Єдиний динамічний високопродуктивний перетворювач з діафрагмою діаметром усього 7 міліметрів упевнено охоплює весь частотний спектр і виключає ще одну проблему старих мультідрайверних систем - непереборні фазові спотворення і дисонанси, неминуче виникають у внутрішньому вусі користувача. Система потужних неодимових магнітів з трьоканальною вентиляцією нівелює ризик виникнення спотворень, а спеціальний двокамерний поглинач, по-перше, знижує резонансні перевантаження, викликані природними процесами у вусі, а по-друге, не дає дисонансам глушити високі частоти та надмірно "тиснути" на слух.

У підсумку, повторимося, навіть при максимально високому рівні звукового тиску IE 400 Pro звук відтворюють чисто, без перешкод і без спотворень, єдиним цілим, зберігаючи його первісну гармонію, природну теплоту та виразність. Тому в цих мініатюрних моніторних навушниках ви не лише без будь-яких проблем чуєте кожен, навіть найдрібніший нюанс звучання, ви буквально відчуваєте звук, відчуваючи його повітряні хвилі внутрішнім вухом. Але ж дуже потужне і в рівній мірі чисте звучання - це якраз те, що потрібно від професійних внутрішньоканальних моніторних навушників, чи не так?

Але IE 400 PRO - це більше, ніж просто дуже класний звук
Sennheiser IE 400 PRO зроблені ще й для того, щоб у них зручно було працювати годинами. Навушники вміють швидко застосовуватися до анатомії вух свого власника, завжди надійно тримаються на своєму місці та добре ізолюють слух від зовнішнього звукового фону. Для цього модель комплектується змінними вкладишами різного діаметру (S, M і L) з м'якого силікону, а також трьома парами вкладишів (теж (S, M і L) з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті. Інженери Sennheiser також врахували той факт, що вушні канали у людей можуть бути різної довжини, тому конструкцією звуководом навушників передбачені два положення для встановлення вушних вкладишів, щоб з їх допомогою користувач міг домогтися оптимальної герметизації і звукоізоляції каналу і, у підсумку, ідеального звучання басів.

А з урахуванням того, що на сцені величезну важливість має будь-яка деталь, то у цих навушників навіть кабелі сконструйовані заново і по-новому. Їх внутрішні кабельні канали та роз'єми є унікальною розробкою Sennheiser (відповідний патент уже реєструється). Простіше кажучи, у своїх нових моніторних IE 400 PRO ви можете спокійно працювати на будь-якій сцені та з будь-яким навантаженням. Вони точно витримають!

Комплектація:

  • внутрішньоканальні моніторні навушники Sennheiser IE 400 PRO;
  • 3 пари м'яких вушних вкладишів із силікону (розмірів S, M і L);
  • 3 пари вушних вкладишів з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті (розмірів S, M і L);
  • фірмовий кейс для зберігання і перенесення навушників і приладдя;
  • інструмент для чищення;
  • 6.3-мм штекер-перехідник;
  • короткий посібник користувача зі швидкого під'єднання навушників;
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації навушників.
Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Прозорий

Призначення

Професійні

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

7 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

123 дБ

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

6 - 19000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

L-подібний

Довжина дроту

1.3 м

Підключення кабеля

Двостороннє

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Немає

Додатково

6.3-мм штекер-перехідник

Додаткова інформація
Вага

18 г