Код: 6677850 Навушники Sennheiser IE 500 PRO Clear (507480)

  • Артикул: 507480
  • Опір: 16 Ом
  • Чутливість: 126 дБ
  • Частотний діапазон: 6 - 20000 Гц

Гарантія: 2 роки

Це потужні професійні внутрішньоканальні навушники для персонального моніторингу. Модель впевнено генерує по-справжньому чистий і пробивний звук з винятково високою роздільною здатністю і без спотворень навіть на граничних рівнях звукового тиску. В основі нових IE 500 PRO - мініатюрний 7-міліметровий перетворювач і новітня технологія TrueResponse, завдяки яким коефіцієнт спотворення навушників доведений до неймовірних навіть у наш час 0.08%. При цьому надзвичайно компактні та зручні IE 500 PRO розраховані на дуже тривалу й активну експлуатацію, вони відрізняються міцністю, продуманою ергономікою і легко адаптуються до індивідуальної анатомії вушних каналів свого користувача.

Основні особливості моделі Sennheiser IE 500 PRO
Звук високої роздільної здатності і, отже, можливість добре чути кожну, навіть найменшу деталь - ось головна перевага нових IE 500 PRO. Навушники оснащені подвійними кабелями, тому навіть на граничних рівнях гучності відтворюють стабільно якісний звук, чітко та прогнозовано реагують на будь-які зміни динаміки звучання, вибудовуючи дивовижно чисту та виразну аудіокартину, яку ви чуєте без будь-яких зусиль. Потужні, точні та дуже надійні IE 500 PRO спочатку орієнтовані на професійне застосування і зроблені так, щоб працювати в них було завжди комфортно, на будь-якій сцені, у будь-якій обстановці, з будь-яким навантаженням і як завгодно довго.

Фірмовий динамічний драйвер Sennheiser з діафрагмою діаметром усього 7 міліметрів у поєднанні з можливостями новітньої технології TrueResponse генерує звук у фантастичній роздільній здатності, значно знижуючи тим самим акустичне навантаження на слух і дозволяючи добре контролювати звучання. В IE 500 PRO працювати можна стільки, скільки буде потрібно та без будь-якого дискомфорту. Крім того, у цих навушників коефіцієнт спотворення доведено до рекордних як для таких систем 0.08%. Тому фазові спотворення, діапазони, що перекриваються, резонансні піки й інші технічні проблеми, до недавніх пір вважалися невід'ємними, нові IE 500 PRO впевнено перетворюють майже забуті спогади.

Вдосконалений дизайн дає можливість задіяти для якісної звукопередачі кожен квадратний міліметр діафрагми та кожний міліграм доступного повітря, при цьому для комфорту місця теж цілком вистачає. Саме завдяки інноваційній конструкції з одним перетворювачем навушники вийшли такими легкими та компактними.

Плюс до цього, у них передбачений великий комплект насадок з м'якого силікону та спеціальної піни з ефектом пам'яті, за допомогою яких IE 500 PRO ефективно захищають слух від зовнішніх шумів і, що важливо, швидко та без проблем адаптуються до анатомії вушних каналів свого власника так, ніби вони розроблялися за індивідуальним замовленням. Навушники надійно утримуються на своєму місці, але разом з тим ніколи не тиснуть, не заважають рухатися і легко виймаються з вух.

А з урахуванням того, що під час виступів і репетицій трапляється різне, і будь-яка деталь може мати величезну важливість, то у IE 500 Pro навіть кабелі сконструйовані заново та по-новому. Вони змінні, підвищеної міцності, а їх внутрішні кабельні канали та роз'єми також мають захист від механічних пошкоджень і є унікальною розробкою Sennheiser (відповідний патент уже реєструється).

Загалом, якщо для нормальної роботи вам потрібні сучасні внутрішньоканальні моніторні навушники, які в будь-яких умовах і на будь-якій сцені гарантовано забезпечують звук найвищої роздільної здатності, потужний, точний і прогнозований, без перешкод і спотворень і на будь-яких, навіть максимальних рівнях звукового тиску, то IE 500 PRO - це саме такі навушники!

Основні переваги моделі Sennheiser IE 500 PRO:

  • новий 7-міліметровий динамічний широкосмуговий перетворювач вдосконаленої конструкції генерує рівний і потужний звук найвищої роздільної здатності;
  • знімні подвійні кабелі з вбудованим захистом від структурних перешкод;
  • фірмова технологія перетворення TrueResponse мінімізує вплив акустичних стрес-факторів на якість сигналу та без перешкод відтворює потужний і рівний звук;
  • навушники виготовлені з розрахунком на тривалу й активну експлуатацію, відрізняються міцністю, продуманою ергономікою і дуже комфортні;
  • м'які вушні вкладиші (силіконові або пористі) надійно утримують навушники у вухах і відмінно ізолюють слух від зовнішніх шумів;
  • патентовані кабелі та кабельні канали мають захист від механічних пошкоджень і розроблені з урахуванням усіх неминучих труднощів сценічної роботи.

Максимальна роздільна здатність звуку з потужними та чіткими середніми
У нових Sennheiser IE 500 PRO ви не лише дуже чітко чуєте в міксі себе, ви також прекрасно та без будь-яких зусиль чуєте найдрібніші деталі звучання інших голосів і інструментів, зокрема і на дуже гучній сцені. Завдяки технології TrueResponse ці навушники працюють однаково виразно та без спотворень відтворюють звук навіть на граничних рівнях гучності.

Найвища роздільна здатність, потужні та чіткі середні, широка та точна аудіокартина, плюс, мініатюрні розміри та надійна конструкція - як бачимо, IE 500 PRO у повній мірі відповідають головній ідеї всієї серії IE - MoreMe - і в них саме себе ви тепер чуєте і більше, і краще. Тому слухайте більше, ефективніше контролюйте мікс і працюйте зі звуком вільніше - ваші IE 500 PRO створені саме для цього!

Динамічні перетворювачі наступного покоління
На відміну від переважної більшості сучасних систем персонального моніторингу, в яких використовуються, як правило, відразу кілька перетворювачів (і які є фактично нащадком слухових апаратів), IE 500 PRO оснащені всього одним фірмовим динамічним драйвером Sennheiser нової, вдосконаленої конструкції.

Справа в тому, що весь діапазон відтворюваних частот зовсім необов'язково ділити на окремі сегменти та повністю можливо зберігати його єдиним. У такій природній і гармонійній цілісності звук у IE 500 PRO виходить рівномірним і потужним у значно ширшому діапазоні.

Єдиний динамічний високопродуктивний перетворювач з діафрагмою діаметром усього 7 міліметрів упевнено охоплює весь частотний спектр і виключає ще одну проблему старих мультидрайверних систем - непереборні фазові спотворення і дисонанси, неминуче виникають у внутрішньому вусі користувача. Система потужних неодимових магнітів з триканальною вентиляцією нівелює ризик виникнення спотворень, а спеціальний двокамерний поглинач, по-перше, знижує резонансні перевантаження, викликані природними процесами у вусі, а по-друге, не дає дисонансам глушити високі частоти та надмірно "тиснути" на слух.

У підсумку, повторимося, навіть при максимально високому рівні звукового тиску IE 500 Pro звук відтворюють чисто, без перешкод і без спотворень, єдиним цілим, зберігаючи його первісну гармонію, природну теплоту та виразність. Тому в цих мініатюрних моніторних навушниках ви не лише без будь-яких проблем чуєте кожен, навіть найдрібніший нюанс звучання, ви буквально відчуваєте звук, відчуваючи його повітряні хвилі внутрішнім вухом. Але ж дуже потужне та в рівній мірі чисте звучання - це якраз те, що потрібно від професійних внутрішньоканальних моніторних навушників, чи не так?

... проте IE 500 PRO - це більше, ніж просто професійний звук
Sennheiser IE 500 PRO зроблені ще й для того, щоб у них зручно було працювати стільки, скільки буде потрібно. Навушники вміють швидко застосовуватися до анатомії вух свого власника, завжди надійно тримаються на своєму місці та добре ізолюють слух від зовнішнього звукового фону. Для цього модель комплектується змінними вкладишами різного діаметру (S, M і L) з м'якого силікону, а також трьома парами вкладишів (теж (S, M і L) з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті. Інженери Sennheiser також врахували той факт, що вушні канали у людей можуть бути різної довжини, тому конструкцією звуководом навушників передбачені два положення для встановлення вушних вкладишів, щоб з їх допомогою користувач міг домогтися оптимальної герметизації і звукоізоляції каналу і, у кінцевому підсумку, ідеального звучання басів.

А з урахуванням того, що на сцені величезну важливість має будь-яка деталь, то у цих навушників навіть кабелі сконструйовані заново та по-новому. Їх внутрішні кабельні канали та роз'єми є унікальною розробкою Sennheiser (відповідний патент вже реєструється). Простіше кажучи, у своїх нових моніторних IE 500 PRO ви можете спокійно працювати на будь-якій сцені та з будь-яким навантаженням. Вони точно витримають!

Комплектація:

  • внутрішньоканальні моніторні навушники Sennheiser IE 500 PRO;
  • 3 пари м'яких вушних вкладишів із силікону (розмірів S, M і L);
  • 3 пари вушних вкладишів з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті (розмірів S, M і L);
  • фірмовий кейс для зберігання і перенесення навушників і приладдя;
  • інструмент для чищення;
  • 6.3-мм штекер-перехідник;
  • короткий посібник користувача зі швидкого під'єднання навушників;
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації навушників. 
Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Прозорий

Призначення

Професійні

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

7 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

126 дБ

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

6 - 20000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

L-подібний

Довжина дроту

1.3 м

Підключення кабеля

Двостороннє

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Є

Додаткова інформація
Вага

18 г