Код: 6904704 Навушники Sennheiser IE 900

  • Артикул: 508949
  • Частотний діапазон: 5 -48000 Гц
  • Чутливість: 123 дБ
  • Опір: 16 Ом

Гарантія: 2 роки

Унікальні динамічні перетворювачі TrueResponse, живе серце інноваційної технології Sennheiser X3R, надійно захищають суцільнометалеві корпуси, виготовлені методом прецизійного фрезерування. Представляємо нові внутрішньоканальні IE 900, вершину сучасної німецької аудіоінженерної думки та техніки виробництва високоякісних навушників, що відтворюють винятково чистий і природний звук.

Основні переваги моделі Sennheiser IE 900

  • Новий еталон якості в галузі мобільного аудіо;
  • Найвища точність виготовлення і складання;
  • Made in Germany;
  • Технологія X3R об'єднує в єдине ціле перетворювачі TrueResponse, три резонатори Гельмгольца і акустичний вихор;
  • Корпуси з анодованого алюмінію виготовлені методом прецизійного фрезерування;
  • Навушники виробляються тільки на головному виробничому підприємстві Sennheiser і збираються вручну;
  • Позолочені конектори Fidelity Plus MMCX для підвищення стабільності звучання;
  • Три армованих параарамідом кабелі зі штекерами 2.5 мм, 3.5 мм і 4.4 мм у комплекті;
  • Регульовані кріплення-завушини і шість пар змінних амбушур (включно з 3 парами вкладишів зі спеціальної полімерної піни з ефектом пам'яті);
  • Частотний діапазон: 5 - 48000 Гц;
  • Коефіцієнт нелінійних спотворень: 0.05% (1 кГц, 94 дБ);
  • Опір: 16 Ом.

На етапі розробки IE 900 особлива увага від самого початку приділялася дотриманню високих вимог нашої компанії щодо уважності до деталей і ретельності опрацювання кожної."Це був виклик, який ми прийняли. І в результаті напруженої роботи було створено фактично нові, еталонні за якістю конструкції s рівнем технологічної досконалості внутрішньоканальні навушники, які сповна відповідають навіть найамбітнішим запитам", - прокоментував випуск новинки Гріт Бонін, інженер-розробник відділу акустики компанії Sennheiser.

Точність, яка захоплює
Забудьте назавжди про все те, що раніше заважало вам по-справжньому насолоджуватися гарною музикою. Жодні інші навушники не в змозі зв'язати вас із нею настільки глибоко як ваші нові IE 900. Стараннями фахівців німецького заводу Sennheiser з їхньою невгамовною пристрастю до високоякісного звуку тепер у вас є можливість скільки завгодно слухати та чути улюблені композиції, не упускаючи жодного, навіть найдрібнішого нюансу звучання. У IE 900 кожен елемент конструкції - від вдосконалених 7-міліметрових перетворювачів і до акустичних камер X3R, виготовлених методом прецизійного фрезерування прямо в алюмінієвих корпусах навушників, - працює на те, щоб ви слухали лише максимально чистий і природний звук.

Sennheiser IE 900 - і більше жодних компромісів
Високоякісні аудіозаписи - це витвори мистецтва. Вони - як дорогоцінна картина, переміщати яку треба дуже дбайливо, щоб у жодному разі не пошкодити. А IE 900 розкривають справжній потенціал будь-якого аудіозапису. І якщо він - справжній шедевр, то в нових IE 900 ви це обов'язково почуєте. Ніякого, навіть найменшого шипіння на високих - кристально прозорий звук просто іскриться чіткістю. Низькі звучать чисто та потужно, зберігаючи при цьому повну виразність у діапазоні середніх.

Плюс до цього, IE 900 мають дивовижну здатність якимось незбагненним чином не залишати поза увагою навіть зовсім здавалося б дрібні нюанси звучання, і водночас самі навушники залишаються завжди теплими та комфортними, навіть коли музику в них слухати годинами.

Звичайно, усе це не просто так. Усе це - безпосередній результат напруженої роботи великого колективу найдосвідченіших інженерів, по-справжньому захоплених своєю справою. Взяти, наприклад, фірмовий 7-міліметровий перетворювач Sennheiser. Його конструкція була особливим чином вдосконалена спеціально для моделі IE 900. Точно так само для цих навушників було створено абсолютно нову звукопоглинальну систему X3R, усі три камери якої разом з акустичним вихором вифрезеровано прямо в жорсткому алюмінієвому корпусі навушника. Ось ці та ще безліч інших інноваційних рішень, утворюючи єдине ціле, забезпечують однозначно чисте та відмінно збалансоване звучання. Тому, коли у вас є IE 900, то про колишні компроміси можна забути назавжди.

Звук у всіх його нюансах
Коли ми слухаємо хорошу музику та намагаємося вловити найтонші деталі її звучання, то для цього часом потрібні вельми серйозні зусилля. Адже правильно розчути та зрозуміти не лише творчий задум автора, а й усю музичну структуру запису, зробленого в студії або в концертному залі - це окреме задоволення. Зрозуміло, за умови, що відтворювальна апаратура дає змогу. Як дають змогу нові Sennheiser IE 900. Екстраширокосмуговий драйвер цих навушників, що спроектований і виготовляється лише на німецькому заводі компанії, гарантує абсолютну природність звучання. Надзвичайна точність перехідної характеристики забезпечується унікальним поєднанням матеріалів діафрагми та внутрішньої її здатності до прискореного загасання. Простіше кажучи, IE 900 припиняють звук миттєво, щойно припиняється сигнал.

Ось чому в цих навушниках навіть старі та давно знайомі композиції ви слухаєте, як уперше, знову і знову відкриваючи для себе нові, раніше невідомі деталі звучання. Адже важливо не лише слухати, а й чути, чи не так? А ваші нові IE 900 дають вам можливість саме почути. Абсолютно все! Гранично чітко! До найдрібніших нюансів! Тональність звучання кожного окремого інструмента, характерна манера виконання кожного музиканта та навіть акустика приміщення в IE 900 не просто чутні, а воістину оживають, набуваючи своїх неповторних природних образів. Отже, ви вже не слухаєте музику "по верхах", а повністю занурюючись у живу атмосферу звучання та всі його складні переходи, повною мірою чуєте, відчуваєте та наче бачите те, що прийнято називати звуковою сценою композиції.

Точний звук, який підходить ідеально
Професійні музиканти, як відомо, сьогодні працюють у навушниках систем персонального моніторингу. Найчастіше це не просто високоякісні моделі, а їх ще й роблять за спеціальним замовленням, так щоб кожна ідеально відповідала індивідуальній анатомії свого користувача. Однак у Sennheiser упевнені, що можливість з комфортом слухати бездоганний живий звук не повинна більше залишатися привілеєм винятково музикантів зі світовим ім'ям. Тим паче що фахівці компанії точно знають і вміють зробити так, щоб IE 900 сиділи у вухах так само зручно та надійно, як найкращі кастомні внутрішньоканальні моніторні навушники професійного рівня.

І зробили. Тому у своїх нових IE 900 ви не лише насолоджуєтеся якістю звучання улюбленої музичної композиції, а й слухаєте її з таким же комфортом, як і ті музиканти, які для вас її виконали. До того ж, у Sennheiser IE 900 передбачено великий комплект насадок з м'якого силікону та спеціальної піни з ефектом пам'яті, за допомогою яких навушники ефективно захищають слух від зовнішніх шумів і, що важливо, швидко та без проблем адаптуються до анатомії ваших вушних каналів так, начебто їх зроблено за індивідуальним замовленням.

Новий еталон чистоти звучання
На етапі розробки нових IE 900 інженерам Sennheiser знову довелося робити фундаментальний вибір. Традиційна, так звана багатодрайверна конструкція значно спрощує безліч завдань, проте тягне за собою цілу низку, м'яко кажучи, компромісних моментів на кшталт фазових випадінь, діапазонів, що перекриваються, резонансних піків тощо. Сучасніше ж рішення на основі єдиного широкосмугового динамічного драйвера хоч і істотно складніше у виробництві, зате дає змогу уникнути маси недоліків багатодрайверних систем, а головне - гарантує найвищу якість звуку.

Для фахівців, які займалися проектуванням Sennheiser IE 900 вибір на користь конструкції з єдиним драйвером був очевидним, але вони пішли ще далі. Щоб отримати заданий рівень якості звуку, для моделі IE 900 було розроблено особливу технологію X3R, комплексну систему з трьох резонаторів Гельмгольца, вирізаних методом високоточного фрезерування прямо в жорсткому алюмінієвому корпусі кожного навушника. Ці мініатюрні канали вкрай ефективно усувають усі ті резонансні піки, які, як ми всі знаємо на прикладі менш технологічних навушників, вносять негативне забарвлення в тональність звучання і здатні істотно псувати сприйняття композиції і враження від її прослуховування.

Але і це ще не все. Сопла кожного навушника також мають особливу конструкцію, що утворює в процесі роботи акустичний вихор, чи то закручують акустичну енергію в певних частотних діапазонах таким чином, щоб ще ефективніше згладжувати резонансні піки.

Бездоганний баланс
Стабільно чистий, виразний і відмінно збалансованого звуку без зайвих піків і падінь можна досягти лише за умови чіткого поділу низьких і середніх частот - це незаперечний факт. У Sennheiser IE 900 точність відтворення звуку в цьому критично важливому діапазоні забезпечується за рахунок так званого акустичного фонового об'єму. Його створює маленька камера, виконана нібито всередині іншої, більшої камери, яка, своєю чергою, слугує для управління кутами нахилу й амплітудою основного акустичного потоку.

Якщо дуже спрощено, то ця маленька камера ще точніше коригує напрямок і загальний об'єм повітря, що проходить через систему перетворювача, і таким чином допомагає підняти звучання до такого, просто фантастичного рівня чіткості та природності. Тому у своїх IE 900 ви завжди чуєте такі приємно впорядковані баси та середні. Усі непотрібні та виснажливі резонанси надійно усуває одна єдина крихітна камера, роблячи тим самим важливу та дуже велику роботу.

Технологічна бездоганність тепер звучить саме так
Модель IE 900 виробляється лише на головному виробничому підприємстві компанії в Німеччині. Тому самому, яке ось уже восьмий десяток років випускає продукцію, що прославляє бренд Sennheiser на весь світ. Як матеріал корпусів нових IE 900 інженери компанії вибрали алюміній, оскільки він, по-перше, дуже добре піддається високоточному фрезеруванню, а по-друге, після обробки набуває в достатній мірі привабливого вигляду та служить надійним захистом навіть для такого тонкого та складного пристрою, як електроакустична "начинка" сучасних високоякісних внутрішньоканальних навушників.

Корпуси IE 900 вирізають поштучно із цільного блоку алюмінію на п'ятиосьовому прецизійному фрезерувальному верстаті з ЧПУ. Процедура це не швидка, але результатом цієї високотехнологічної і кропіткої роботи, як бачимо, є справжній шедевр сучасної металообробки. Але що ще важливіше, навушникам у корпусах з анодованого алюмінію не страшні практично жодні механічні впливи, зношування і корозія. І це, безумовно, величезна перевага ваших IE 900, особливо, коли ви користуєтеся ними щодня і дуже активно.

Зазначимо також, що під час виробничого процесу драйвери для кожних IE 900 підбираються строго індивідуально. Навіщо? Та все за тим же, щоб звести до мінімуму будь-які відхилення у звучанні і ще на виробництві налаштувати IE 900 на відтворення гранично чистого та якісного звуку.

Досконалість, яка завжди з вами
Ви, напевно, знаєте, наскільки жахливо можуть зіпсувати будь-яку музичну композицію повторювані баси, коли вони входять у резонанс із частотою навушників (або динаміків). Так само як і грубе шипіння на високих частотах, через яке довго слухати навушники просто не виходить. Із Sennheiser IE 900 і про ці проблеми ви теж забудете назавжди - у цих навушників такого просто не може бути. Ні-коли-ніколи! У своїх IE 900 ви слухаєте музику такою, якою її задумав композитор, ні більше, ні менше. Де завгодно, точніше, де зручніше саме вам - за робочим столом в офісі, у транспорті або в лісі під час пробіжки. І ніщо, жодні перешкоди більше не завадять вам слухати улюблені треки зі справжнім задоволенням.

Якість під'єднання теж гарантовано
Сучасний меломан звик з особливою увагою оцінювати не лише якість звучання навушників, а й якість їхнього виготовлення і комплектації. І будьте впевнені, у цьому плані ваші Sennheiser IE 900 - виріб також видатний. Якщо не сказати більше.

Позолочені штекери Fidelity Plus MMCX забезпечують ідеальний контакт. 4.8-міліметрові роз'єми заглиблені в метал корпусу і є додатковим елементом захисту кабелів від натягу. Самі кабелі мають додаткове параарамідне захисне обплетення і без проблем витримують тисячократні вигини. Щоправда, навушники комплектуються компактним фірмовим футляром (із серійним номером моделі на спеціальному металевому шильдику), в якому їх дуже зручно носити та возити, так що, вам навряд чи доведеться згинати їх так часто.

За допомогою небалансного кабелю зі стандартним 3.5-мм стереоштекером ваші Sennheiser IE 900 легко під'єднуються практично до будь-якого цифрового джерела звуку, включно з підсилювачами для навушників, ноутбуками та професійними аудіоінтерфейсами. Проте в комплекті поставки моделі також передбачено ще два балансні кабелі зі штекерами 2.5 мм і 4.4 мм (теж армовані параарамідом) для під'єднання навушників до HiFi-систем з аудіовиходами відповідних типів. Адже коли хочеться послухати якісний, природний і по-справжньому захоплюючий звук, то жодна деталь не повинна залишатися без належної уваги.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

  • Внутрішньоканальні навушники IE 900;
  • Балансний армований параарамідом кабель зі штекером 2.5 мм;
  • Не балансний армований параарамідом кабель зі штекером 3.5 мм;
  • Балансний армований параарамідом кабель зі штекером 4.4 мм;
  • 3 пари змінних амбушур із силікону (розміри S, M і L);
  • 3 пари змінних амбушур з полімерної піни з ефектом пам'яті (розміри S, M і L);
  • Фірмовий футляр з унікальним серійним номером моделі на металевому шильді;
  • Кабельний затискач, інструмент для очищення і тканина для очищення.
Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Сріблястий

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

7 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

123 дБ

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

5 - 48000 Гц

Підключення
Роз'єм

4.4 мм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

L-подібний

Підключення кабеля

Двостороннє

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Метал

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Немає