Код: 6816428 Навушники Sennheiser RS 195-U

  • Артикул: 508675
  • Частотний діапазон: 17-22000 Гц
  • Чутливість: 117 дБ
  • Час роботи: 18 годин

Гарантія: 2 роки

Sennheiser RS ​​195-U – цифрова бездротова система із закритими навушниками. Перемикання режимів прослуховування мови або музики. Персональні налаштування для адаптації звуку на ваше бажання!

Відкрийте для себе чудове звучання
Згодом, наш слух, природно, змінюється. Хоча це цілком нормально, зміни можуть вплинути на якість сприйняття звуку, наприклад, під час перегляду телевізора або прослуховування музики. Нові бездротові навушники RS 195 здатні нівелювати ці зміни, щоб забезпечити винятково якісний звук, адаптований для вашого слуху.

Sennheiser удосконалив свої технології, щоб запропонувати прості й інтуїтивно зрозумілі налаштування, які підвищують розбірливість мови та дозволяють відтворювати найдрібніші деталі вашої улюбленої музики. З RS 195 ви зазнаєте неймовірного задоволення від прослуховування.

Призначені для покращення слуху
RS 195 гарантує, що ніщо не уникне вашої уваги, будь то інтонації в діалогах або найтонші нюанси в музиці, за допомогою спеціальних налаштувань можна адаптувати звук відповідно до слухових можливостей. У вашому розпорядженні 7 попередньо налаштованих слухових профілів, які можна перемикати залежно від гостроти слуху. Регулятор балансу дозволяє змінювати гучність у правому та лівому каналах.

Крім того, у RS 195 передбачені два режими прослуховування. "Speech Mode" - "Режим мови" для підвищення розбірливості мови та зменшення фонового шуму. "Music Mode" - "Режим музики" для збільшення динамічного діапазону та прослуховування музичних творів.

Відмінна якість звуку
У навушниках RS 195 використовуються високоякісні перетворювачі, які здатні генерувати багате детальне звучання, здатне задовольнити найвибагливіших меломанів. Інноваційна цифрова технологія бездротової передачі забезпечує безперебійний сигнал на відстані 100 метрів. У передавачі RS 195 передбачена можливість перемикання між цифровим і аналоговим джерелами сигналу. Ви можете вільно пересуватися по дому, слухаючи улюблену музику або телевізійні ток-шоу, у той час як ергономічна конструкція дозволяє перебувати в навушниках тривалий час, не відчуваючи дискомфорту. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

117 дБ

Опір

32 Ом

Частотний діапазон

17 - 22000 Гц

Підключення
Роз'єм

3.5 мм

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

18 годин

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Додаткова інформація
Вага

340 г